کاربر طلایی
EMA CCcam

PDA

مشاهده کامل : استفاده صحیح از الپتیکال چند کاره

matina
15-04-2009, 23:59
سلام
دوستان برای کاهش وزن و کم کردن سایز چه طوری از دستگاه الپتیکال چند کاره استفاده کنیم بهتره
این دستگاه از الپتیکال(نشسته و ایستاده) و یک استپر و یک ویبره و یک مسگری به همراه 2 دنبل 2 کیلویی و 2 دنبل 3 کیلویی است
ممنون

leilash
16-04-2009, 00:07
دوست عزيز شما از تردميل استفاده كني بهتره...

_narcissus
16-04-2009, 00:14
سلام
دوستان برای کاهش وزن و کم کردن سایز چه طوری از دستگاه الپتیکال چند کاره استفاده کنیم بهتره
این دستگاه از الپتیکال(نشسته و ایستاده) و یک استپر و یک ویبره و یک مسگری به همراه 2 دنبل 2 کیلویی و 2 دنبل 3 کیلویی است
ممنون

سلام

سنتون قدتون و وزنتون والبته جنسیتتون رو بفرمایئد تا من یا دوستان راهنمائیتون کنیم

دوست عزيز شما از تردميل استفاده كني بهتره...

دوست من دلیلتون برای این پیشنهاد چیه ؟

matina
16-04-2009, 11:36
سلام
البته من این دستگاه رو برای منزل گرفتم و یک نفر استفاده نمیکنه
1. مرد قد 177 وزن 85 سن 29
2. زن قد 159 وزن 67 سن 29
3 زن قد 160 وزن 70 سن 50
ممنون

matina
17-04-2009, 20:39
دوستان من هنوز منتظر برنامه برای کم کردن وزن و سایز هستم

matina
18-04-2009, 23:21
ماشاله اینقدر برنامه ورزشی پیشنهاد شده نمیدونم از کدوم استفاده کنم:24:
بابا پس چرا مارو هیچ کی دوست نداره
ممنون میشم از عزیزان اهل فن یه کمک به بنده بکنند

ad70
18-04-2009, 23:27
دوست عزیز

بنده و سایر دوستان تا حد امکان کمک گوی شما و دیگر عزیزان هستیم

به شرط ان که سوال خود را در تایپیک مربوطه بپرسید

برنامه ورزشی به خودی خود که پاسخ گوی نیاز شما نیست

شما باید طبق فیزیک بدنی خود برنامه خود را انتخاب کنید بنده نه شما را دیده ام که بخواهم به شما برنامه بدهم و نه از وضعیت فیزیکی شما با اطلاع هستم

اگر شما در باشگاهی تمرین میکنید که مربی در ان باشگاه حظور دارد بهترین راه حل گرفتن برنامه از مربی میباشد

موفق باشید

matina
27-04-2009, 11:20
سلام
به گفته شما عمل کردم و پیش چندتا از مربی های باشگاهاهی اطراف منزل رفتم اما متاسفانه هیچ کدام یه برنامه به من ندادند و گفتند باید بیایی باشگاه ثبت نام کنی و از دستگاههای خود باشگاه استفاده کنی تا برنامه بهت بدیم
هیچ وقت فکر نمیکردم گرفتن یه برنامه ورزشی کار حضرت فیل باشه
ممنون

ad70
28-04-2009, 22:25
سلام
به گفته شما عمل کردم و پیش چندتا از مربی های باشگاهاهی اطراف منزل رفتم اما متاسفانه هیچ کدام یه برنامه به من ندادند و گفتند باید بیایی باشگاه ثبت نام کنی و از دستگاههای خود باشگاه استفاده کنی تا برنامه بهت بدیم
هیچ وقت فکر نمیکردم گرفتن یه برنامه ورزشی کار حضرت فیل باشه
ممنون

دوست عزیز

دادن برنامه تمرینی کاری ندارد

هر فرد یا مربی برای دادن برنامه تمرینی باید بدن فرد ورزشکار را چک کند و از نقطه ضعف طرف با خبر باشد

شما نیز چون انقدر اصرار دارید چند عکس از بدن خود را برای بنده طی پیغام خصوصی ارسال کنید تا برنامه را خدمت شما ارائه دهم