کاربر طلایی
EMA CCcam

PDA

مشاهده کامل : پاسخ به کلیه سوالات و مشکلات در خصوص تمرین، تغذیه و مکملها

shn2113
27-06-2009, 21:33
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
کلیه سوالات و مشکلات خود را در زمینه تغذیه، تکنیکهای تمرینی، حرکات بدنسازی و مکمل ها در این قسمت مطرح نمایید البته با رعایت چند نکته:
1- قبل از مطرح کردن هر گونه سوال یا مشکل مشخصات کاملی از خود اعلام نمایید مثل سن، جنسیت، سابقه تمرین، قد، وزن، دور مچ، دور کمر، درصد چربی، تیپ بدنی(اکتومورف-مزومورف-اندومورف) ، سوابق کامل مصرف دارو یا مکمل و ...
تا راهنمایی شما راحتتر باشد
2- در خصوص نحوه مصرف آنابولیکها سوال نفرمایید چون به هیچ وجه توصیه نمیشود و فقط مختص به حرفه ای هاست

shn2113
27-06-2009, 21:51
توضیح در مورد تیپهای بدنی:
1- تیپ بدنی اکتومورف همان بدنهای لاغر و استخوانی است که به سختی وزن و حجم میگیرند و برای رسیدن به تناسب اندام نیازمند بالابردن وزن خود میباشند. معمولا در ورزش بدنسازی امیدی به قهرمانی در سطوح بالا نباید داشته باشند البته فرانک زین یک استثنا از این دسته بود
2- تیپ بدنی اندومورف یا چاق که درصد چربی بدن آنها بالاست و به سختی وزن آنها پایین می آید و برای رسیدن به تناسب اندام باید وزن کم کنند، معمولا عرض پایین تنه آنها از عرض شانه آنها بیشتر است. جالب است بدانید ناصر صونباتی از این تیپ بدنی است به همین دلیل هیچوقت مقام در خور توجهی به دست نیاورد
3- تیپ بدنی مزومورف یا عضلانی که ذاتا دارای بدنهای عضلانی، قدرتمند و متناسب میباشند حتی بدون ورزش(مانند سیاهپوستها). بیشتر قهرمانان بدنسازی از این دسته اند(مثل آرنولد، رونی کلمن، دوریان یتس، فلکس ویلر و ...)
لازم به ذکر است بعضی از افراد ترکیبی از تیپهای بدنی نامبرده شده میباشند یا چیزی بینابین آنها

ad70
28-06-2009, 00:27
دوست عزیز

در تایپیکی مجزا در بخش به نام

پرسش و پاسخ در مورد تمامی مطالب در بدنسازی (http://www.asrejavaan.com/showthread.php?t=83167)

پاسخگوی تمامی سوالات عزیزان هستیم

shn2113
28-06-2009, 20:03
با سلام
در این تاپیک سوالات به صورت علمی و کارشناسی پاسخ داده میشود
پاسخ به سوالات دارویی، تغذیه و تمرین به ترتیب مختص به پزشک، متخصص تغذیه و مربی یا در کل منوط به گذراندن دوره طب ورزشی و تغذیه و نحوه تمرین در کلاسهای مربیگری فدراسیون میباشد
در تاپیکی که شما فرمودید پاسخ به سوالات غیر کارشناسی میباشد که خصوصا در مورد داروها ممکن است سلامتی افراد را به خطر بیندازد
ضمنا هر شخصی مختار است که سوال خود را در هر تاپیکی که بخواهد مطرح نماید
با تشکر از تذکر شما

shn2113
28-06-2009, 20:22
همیشه بین داروها(drug) و مکمل ها(supplement) فرق بگذارید
بدن هر ورزشکاری(به خصوص بدنسازها) به مکملها نیاز دارد حتی گاها افراد عادی نیز به مکملها نیاز دارند هر ورزشکاری بسته به نوع فعالیت، هدف و توانایی مالی خود و سایر فاکتورها باید از مکملها استفاده کند مکملها دارای انواع مختلفی میباشند که کاربرد آنها با هم فرق دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به : 1- مکملهای ویتامینی 2- مکملهای پروتئینی و آمینو اسیدها 3- مکملهای کربوهیدرات 4- کراتین ها 5- ویت گاینرها 6- چربی سوزها 7- پیش هورمونها(یا شبه هورمون ها) و ... اشاره کرد
پیشرفت با مکملها به اندازه هورمونهای انابولیک سریع و چشمگیر نیست و معمولا هزینه بیشتری هم دارد اما سلامتی شما تضمین است
هنوز یادمان نرفته فلکس ویلر چگونه در اوج با ورزش خداحافظی کرد در حالی که داشت کلیه های خود را از دست میداد شان ری و لی پریست هم به سرنوشت مشابهی دچار شدند
عمل جراحی قلب آرنولد هم که دیگر دلیلش برای همه مشخص است
متاسفانه مافیای IFBB و در راس آن برادران ویدر مانع انتشار این اخبار میشوند و ادعا میکنند غولهای IFBB با مصرف مکملهای ویدر به این بدنهای پیشرفته دست یافته اند در حالی که دست یافتن به چنین بدنهای حجیم و تفکیک شده ای تنها با مصرف هورمون های آنابولیک، سنتول، فاکتورهای شبه انسولین و HGH امکان پذیر است

shn2113
28-06-2009, 20:49
به ادامه بحث در خصوص تیپهای بدنی میپردازیم
بدنهای اکتوکورف (لاغر و استخوانی) جهت اضافه وزن با مشکل مواجه هستند که برای حل این مشکل باید رژیمی پرکالری و پر کربوهیدرات را انتخاب کنند و از خوردن مقداری چربی و قندهای ساده بیشتر نسبت به بقیه تیپها نترسند بهترین مکملها برای این گونه افراد مکملهای پروتئینی پر کربو هیدرات نظیر مگامس، ان لارج، مسیو ویت گاینر و ... میباشد کراتین هم که برای کلیه تیپهای بدنی مناسب است به خصوص اکتومورف ها
شبه هورمون ها (پیش هورمون ها) هم بسیار خوب عمل میکنند
آمینو اسیدها و پروتئین های وی خالص به دلیل کربوهیدرات پایین انتخاب های مناسبی نیستند

shn2113
28-06-2009, 20:55
بدنهای اندومورف(چاق) جهت کاهش وزن با مشکل مواجه هستند که برای حل این مشکل باید رژیمی کم کالری، کم کربوهیدرات، کم چرب و پر پروتئین راانتخاب کنند و مصرف کربوهیدرات ها(به خصوص قندهای ساده) و چربی ها را به شدت محدود کنند بهترین مکملها برای این گونه افراد مکملهای پروتئینی کم کربوهیدرات نظیر وی پروتئین خالص و آمینو اسیدها می باشد کراتین هم مناسب است
این افراد میتوانند از چربی سوزها جهت کاهش وزن کمک بگیرند البته از چربی سوزهای مناسب و مورد تایید

shn2113
28-06-2009, 20:57
بدنهای مزومورف(عضلانی) هم باید دارای رژیمی متعادل باشند و بسته به نوع فعالیت و هدف خود(حجم یا تفکیک) میتوانند از انواع مکمل ها استفاده کنند

shn2113
28-06-2009, 21:52
رژیم غذایی متعادل:
کالری : برابر با کالری پایه که برای هر شخصی با توجه به جنسیت، سن، نوع فعالیت، ژنتیک، تیپ بدنی، درصد چربی، مشکلات جسمی، هدف و ... از 1000 تا 6000 کالری متفاوت است
پروتئین : به ازای هر کیلو از وزن بدن به 1 تا 4 گرم پروتئین نیازمندیم که با توجه به تیپ بدنی و هدف متفاوت است
کربوهیدرات : به ازای هر کیلو از وزن بدن به 5 تا 10گرم کربوهیدرات (ساده یا مرکب) نیازمندیم که با توجه به تیپ بدنی و هدف متفاوت است
چربی : به ازای هر کیلو از وزن بدن به 0.5 تا 0.7 گرم چربی نیازمندیم
هر گرم پروتئین و کربوهیدرات 4 کالری و هر گرم چربی 9 کالری تولید میکند
یادمان باشد عاملی که باعث چاقی میشود کالری اضافی است نه چربی اضافی که البته چون کالری چربی بیشتر است بیشتر در چاقی موثر است و از کربوهیدرات ها هم نوع ساده آن چون باعث ترشح انسولین میشود در چاقی موثر است

shn2113
29-06-2009, 20:31
پروتئین ها از آجرهایی به نام آمینو اسیدها ساخته شده اند که فکر کنم حدود 20 آمینو اسید شناخته شده داریم از بین این آمینو اسیدها 10 تای آنها ضروری هستند که بدن قادر به ساخت آنها نیست اما مابقی را بدن میتواند بسازد از بین 10 آمینو اسید ضروری 3 تای آنها به امینو اسیدهای شاخه ای معروفند(همانBCAA) یعنی لوسین - ایزولوسین - والین
آمینو اسیدی رابخرید که میزان آمینو اسیدهای ضروری آن بیشتر باشد به خصوص شاخه ای ها
آمینو اسیدهای ضروری عبارتند از : آرژینین - لیزین - تره اونین - متیونین - فنیل آلانین - تریپتوفان - هیستیدین - لوسین - ایزولوسین - والین
گلوتامین با تمام سر و صدایش جزء اسید امینه های غیرضروری است که بدن آن را خودش میسازد البته به میزان محدود
ارزش و مرغوبیت پروتئین بیشتر از مقدار آن اهمیت دارد از پروتئین های مرغوب استفاده کنید پروتئین های حیوانی مانند انواع گوشتها، تخم مرغ، لبنیات و ... جزء پروتئین های مرغوب (دارای اسید امینه های ضروری) و کامل محسوب میشوند اما پروتئین های گیاهی مثل حبوبات و سویا و ... جزء پروتئین های ناقص هستند که بدن قادر به ساخت امینو اسیدهای انها است گوشت با حدود 20 درصد پروتئین منبع پروتئینی مناسبتری نسبت به سویا با 40 درصد پروتئین میباشد البته بیشتر محبوبیت سویا به دلیل اسیدهای چرب آن میباشد که خواص آنتی اکسیدان و ضد سرطان دارد
تخم مرغ دارای مرغوب ترین و کاملترین پروتئین میباشد

shn2113
29-06-2009, 20:32
کربوهیدرات ها در دو نوع ساده و مرکب هستند
کربوهیدراتهای ساده همان قندها و شیرینی ها میباشند که به دلیل بالا بردن سریع انسولین سبب چاقی و ابتلا به دیابت میشوند
کربوهیدراتهای مرکب همان نشاسته ها هستند که مناسبترین نوع کربوهیدرات جهت تامین کالری بدن هستند
چربی ها هم علاوه بر تولید کالری بالا و خطر چاقی ، مشکلات قلبی و عروقی و احتمال سکته را افزایش میدهند

shn2113
29-06-2009, 21:01
راهنمایی در مورد خرید چربی سوزها:
برای گرفتن حداکثر نتیجه سعی کنید چربی سوزی را خریداری کنید که حاوی ترکیب معروف افدرین+کافئین باشد حالا الکارنیتین را هم به این دو اضافه کنید
در حال حاضرFDA(سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا) استفاده از افدرین را در محصولات چربی سوز ممنوع کرده و محصولات تولید آمریکا در حال حاضر بدون افدرین هستند که نسبت به محصولات مشابه و همنام سالهای قبل کارایی خود را به میزان قابل توجهی از دست داده اند اما همچنان هیدروکسی کات و زنادرین در صدر هستند حتی بدون افدرین

hamidbarca
29-06-2009, 21:21
اولا ممنون از تاپیک خوبت دوما من یه سوالی داشتم من چند وقتی هست از مکمل استفاده میکنم اول یک whey 100% گرفتم که از این 2.5 کیلویها بود و ذرات نرم و سفیدی داشت بعد که تموم شد دوباره از همین whey گرفتم ولی ایندفعه 5 کیلویی گرفتم ذراتش یکم زبرتر بود و یکم هم زردتر بود اون اولی زده بود مال منطقه اسکاندیناوی ولی اینو زده بود خاورمیانه حالا اینبار یه مارک دیگه خریدم به اسم iso sansation این از اون دوتای دیگه خیلی سفیدتر و نرمتر هست و قیمتش هم بیشتره حالا میخواستم بدونم از این سه تا کدومش بهتر هست که دفعه دیگه از همون بخرم و اینکه کلا چطور بفهمیم مکمل اصله یا تقلبی؟شرمنده که خیلی طولانی شد

shn2113
29-06-2009, 21:27
فقط افرادی میتوانند از چربی سوزهای حاوی ترکیب ماهوانگ(افدرین) و گوارانا(کافئین) استفاده کنند که هیچگونه مشکل قلبی، کبدی، بالا بودن فشار خون، دیابت و کم خونی، تیروئید، تشنج و صرع، بزرگی پروستات، سابقه سکته مغزی و اختلالات روانپزشکی نظیر افسردگی یا اضطراب را نداشته باشند
حداکثر مقدار مصرف روزانه این دو ماده در اکثر چربی سوزها به صورت 335 میلی گرم ماهوانگ(20میلی گرم افدرا) و 910 میلی گرم گوارانا(200میلی گرم کافئین) میباشد که البته این مقدار باید در چند نوبت مصرف شود
میزان الکارنیتین معمولا برای هر وعده 100 میلی گرم است
اما اگر الکارنیتین به صورت تکی به عنوان چربی سوز مصرف شود مقدار مصرف آن برای هر وعده باید بیشتر از این باشد(حدود 1000 میلی گرم در روز)
مصرف چربی سوزها با شکم خالی و قبل از ورزش هوازی توصیه میشود
از چربی سوزها قبل از خواب استفاده نکنید چون باعث بیخوابی میشود

reza-k
29-06-2009, 22:07
ُسلام

من بدنم لاغر است با حدود 175 سانتی متر قد و 65 کیلو وزن... در حدود 1.5 ماه هست که

شروع به ورزش بدن سازی کردم می خواستم ببینم برای افزایش وزنم چی کار باید بکنم....

برای شروع چه تغذیه داشته باشم و از چه مکملی استفاده کنم... ؟

با سپاس از شما و تاپیک مفیدتون... :53:

ad70
29-06-2009, 23:28
اولا ممنون از تاپیک خوبت دوما من یه سوالی داشتم من چند وقتی هست از مکمل استفاده میکنم اول یک whey 100% گرفتم که از این 2.5 کیلویها بود و ذرات نرم و سفیدی داشت بعد که تموم شد دوباره از همین whey گرفتم ولی ایندفعه 5 کیلویی گرفتم ذراتش یکم زبرتر بود و یکم هم زردتر بود اون اولی زده بود مال منطقه اسکاندیناوی ولی اینو زده بود خاورمیانه حالا اینبار یه مارک دیگه خریدم به اسم iso sansation این از اون دوتای دیگه خیلی سفیدتر و نرمتر هست و قیمتش هم بیشتره حالا میخواستم بدونم از این سه تا کدومش بهتر هست که دفعه دیگه از همون بخرم و اینکه کلا چطور بفهمیم مکمل اصله یا تقلبی؟شرمنده که خیلی طولانی شد

دوست عزیز

تجربه مصرف پروتئین به بنده و سایر ورزشکاران ثابت کرده است که در هر دوره مارک و نوع پروتئین یا کربروهیدرات خود را باید تغییر داد چون بدن به سبک شیمیایی ان ماده از ویتامینهای موجود در پروتئن عادت میکند و جواب دهی خوبی نمیدهد

انواع مکمل و داروها که در بازار موجود میباشد مارکهای مختلف اعم از اصل و فرع برای خود ساختارند
بهترین مکملهای موجود در بازار مکملهای وی صد درصد که محصول امریکایی اصل میباشد میتوان نام برد مورد دیگر نیز داشتن ارم هولوگرام در بسته میباشد

ad70
29-06-2009, 23:30
ُسلام

من بدنم لاغر است با حدود 175 سانتی متر قد و 65 کیلو وزن... در حدود 1.5 ماه هست که

شروع به ورزش بدن سازی کردم می خواستم ببینم برای افزایش وزنم چی کار باید بکنم....

دوست عزیز

برای شروع به کار برای رشد عظلانی و رشد عظلات خود باید از پروتئین استفاده کنید اگر درصدد هستید که وزن خود را بالا ببرید از کربوهیدرات استفاده کنید

در ضمن داشتن یک برنامه غذایی خوب و مفید خود میتوان برای بالاتر بردن وزن شما عامل مهمی باشد

shn2113
30-06-2009, 16:48

سلام دوست عزیز
شما هیچ اطلاعاتی در خصوص تیپ بدنی، و مشخصات فیزیکی بدن خود ذکر نکردید(پست1) راهنمایی شما و معرفی مکمل نیازمند دانستن تمام اطلاعات خواسته شده میباشد
با توجه به اینکه نام مکملها اکثرا نام تجاری میباشد جهت گرفتن بهترین پاسخ شما باید اطلاعاتی در خصوص کشور و شرکت سازنده، جداول روی لیبل از قبیل مقدار مصرف در هر وعده(serving size)، حجم پیمانه، مقدار کالری، پروتئین، کربوهیدرات و چربی(fat) در هر وعده یا 100 گرم را ذکر نمایید و در صورت امکان عکس واضح و قابل رویتی از لیبل و بسته بندی بگذارید تا راهنمایی شما راحتتر شود
در خصوص اصل یا تقلبی بودن مکملها راههای زیادی وجود دارد مثلا پودرهایی که چربی(fat) آنها از 2 درصد بیشتر باشد بعد از میکس شدن با مایعات جهت مصرف باید از خود اثر چربی در ظرف باقی بگذارند (درست به اندازه اثر چربی یک لیوان شیر 2.5 درصد) – پودرهایی که کربوهیذرات آنها بالاست (مثل مگامس و ان لارج) بسیار چسبنده میباشند طوری که اگر انگشت خود را مرطوب و داخل پودر بزنید بعد از پاک کردن پودر باید اثر چسبندگی روی انگشت باقی بماند درست مثل اثر یک ژل سر ضعیف روی دست - در کل پودرهای پروتئینی با کربوهیدرات بالا هر چه زبر باشد بهتر است طوری که اگر یک قاشق چایخوری از پودر را روی زبان بریزید و آن را با قدرت زبان به سقف دهان بکشید باید زبری آن را حس کنید و ...
جوش زدن و افزایش وزن سریع و دورنگ بودن پودر معمولا نشانه تقلبی بودن و وجود ناخالصی و هورمون در پودر میباشد
روی بسته بندی هم حتما باید بارکد داشته باشد و همیشه سعی کنید از محصولات کارخانه های معروف به خصوص آمریکایی و کانادایی خریداری کنید
کنترل بارکد هم یکی از روشهای شناخت محصولات اصل می باشد اعداد حک شده زیر بارکد را به صورت کامل (با ذکر اعدادی که در ابتدا و انتهای بارکد و پایین تر قرار میگیرند) بنویسید یا عکس بگذارید تا راهنماییتان کنم
رنگهای استفاده شده روی بسته بندی هم باید کاملا روشن و شفاف باشد
پودر iso sensation فکرکنم متعلق به شرکت ULTIMATE باشد که 2.5 کیلویی آن فکر کنم به صورت سطلی است و اصل آن حدودا باید 50000 تومن قیمت داشته باشد – مورد تاییدFDA نیست - دلیل رنگهای مختلف آن هم طعمهای مختلف آن میباشد(وانیلی، شکلاتی و ...) اما نباید دو رنگ باشد جهت اطلاعات بیشتر عکس از لیبل و بارکد و بسته بندی بگذارید همراه با مشخصات خودتان

shn2113
30-06-2009, 16:49
ُسلام

سلام
شما دارای تیپ بدنی اکتومورف هستید اما بهتر بود دور کمرتان را هم مینوشتید تا درصد چربی بدنتان هم مشخص باشد همانطور که قبلا گفتم این تیپ بدنی جهت افزایش وزن نیازمند یک رژیم پر کالری و پر کربوهیدرات میباشد و مکملها باید پودرهای پروتئینی با کربوهیدرات بالا باشد مانند mega mass- N LARGE – MASSIVE WEIGHT GAINER و ...
چند توصیه جهت افزایش وزن:
1- کراتین را به صورت دوره ای و بدون بارگیری مصرف نمایید (سه هفته مصرف یک هفته قطع) با شکم خالی و فقط با مایعات شیرین قبل و بعد از تمرین و روزهای استراحت صبح و عصر، هر بار 5 گرم
2- اگر زمانی به پیشنهاد مربیان یا دوستان تصمیم به مصرف هورمون گرفتید به جای آن از پیش هورمون ها (شبه هورمون ها) استفاده کنید مانند DHEA (دی هیدرو اپی آندسترون) یا ترکیبات ANDRO (آندروستن دیون) دو تا از بهترین های این محصولات هستند که تقریبا کار هورمونها را میکنند با عوارض خیلی کمتر
3- بلافاصله بعد از تمرین از قندهای ساده استفاده کنید مثلا 2 تا 3 قاشق مربا
4 – آبجو (بدون الکل) در افزایش وزن موثر است - تا میتوانید بستنی بخورید - روزی حداقل 8 لیوان آب بنوشید - نوشیدنی های انرژی زا مانند هایپ – رد بول – سینرژی و .. هم در افزایش وزن و قدرت موثر هستند
5- صبحها تخم مرغ را به صورت کامل و سرخ شده و نه پخته مصرف نمایید - با غذا مقداری کره مصرف نمایید - بعد از اتمام نهار و شام چند عدد خرما بخورید - قبل از خواب یک لیوان شیر پر چرب بنوشید
6- آمینو اسید – پودرهای وی خالص – گلوتامین فعلا انتخابهای مناسبی برای شما نیستند حتی با توصیه مربی
7 – فعلا 3 روز بیشتر در هفته تمرین نکنین (نهایتا 4 روز) – هر جلسه تمرین بیشتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت طول نکشد – تک برنامه تمرین کنید - از حرکات پایه و چند مفصلی در برنامه تمرینی خود استفاده کنید مانند پرس سینه با هالتر - جلو بازو با هالتر- پشت بازو با هالتر خوابیده- پرس نظامی- زیر بغل دستگاه و ... – حرکات تک مفصلی مانند کراس و قفسه و ... فعلا به درد شما نمیخورد – حرکات به صورت 3 ست 8 تکراری باشد – فعلا از تکنیکهای پیچیده مثل تقلب، کمکی، هرمی، پیش خستگی و حرکات ترکیبی و ******** ستها لازم نیست استفاده کنید - زیاد پیاده روی نکنید – شبها 8 ساعت خواب مفید داشته باشید و بعد از ظهر ها 1 ساعت
8- حتما از مولتی ویتامین های مناسب مانند مولتی دیلی یا فارماتون یا سنتروم استفاده نمایید- روزی یک عدد بعد از صبحانه
9- لازم نیست زیاد بخورید همان مقدار غذای قبلی را در وعده های بیشتر تقسیم کنید(مثلا روزی 4 تا 5 وعده) – گرسنه نمانید - بعد از اینکه مقداری وزن گرفتید مصرف چربی ها(کره و ...) و سرخ کردنی را قطع کنید تا وزن بدون چربی بگیرید برای افزایش حجم خالص عضلانی مصرف پروتئین را بالا ببرید – علامت بالا رفتن حجم خالص عضلانی "افزایش وزن بدون افزایش دور کمر " می باشد که بهترین نوع افزایش وزن است
موفق باشید

hamidbarca
30-06-2009, 21:33
سلام دوست عزیز
شما هیچ اطلاعاتی در خصوص تیپ بدنی، و مشخصات فیزیکی بدن خود ذکر نکردید(پست1) راهنمایی شما و معرفی مکمل نیازمند دانستن تمام اطلاعات خواسته شده میباشد
با توجه به اینکه نام مکملها اکثرا نام تجاری میباشد جهت گرفتن بهترین پاسخ شما باید اطلاعاتی در خصوص کشور و شرکت سازنده، جداول روی لیبل از قبیل مقدار مصرف در هر وعده(serving size)، حجم پیمانه، مقدار کالری، پروتئین، کربوهیدرات و چربی(fat) در هر وعده یا 100 گرم را ذکر نمایید و در صورت امکان عکس واضح و قابل رویتی از لیبل و بسته بندی بگذارید تا راهنمایی شما راحتتر شود
در خصوص اصل یا تقلبی بودن مکملها راههای زیادی وجود دارد مثلا پودرهایی که چربی(fat) آنها از 2 درصد بیشتر باشد بعد از میکس شدن با مایعات جهت مصرف باید از خود اثر چربی در ظرف باقی بگذارند (درست به اندازه اثر چربی یک لیوان شیر 2.5 درصد) – پودرهایی که کربوهیذرات آنها بالاست (مثل مگامس و ان لارج) بسیار چسبنده میباشند طوری که اگر انگشت خود را مرطوب و داخل پودر بزنید بعد از پاک کردن پودر باید اثر چسبندگی روی انگشت باقی بماند درست مثل اثر یک ژل سر ضعیف روی دست - در کل پودرهای پروتئینی با کربوهیدرات بالا هر چه زبر باشد بهتر است طوری که اگر یک قاشق چایخوری از پودر را روی زبان بریزید و آن را با قدرت زبان به سقف دهان بکشید باید زبری آن را حس کنید و ...
جوش زدن و افزایش وزن سریع و دورنگ بودن پودر معمولا نشانه تقلبی بودن و وجود ناخالصی و هورمون در پودر میباشد
روی بسته بندی هم حتما باید بارکد داشته باشد و همیشه سعی کنید از محصولات کارخانه های معروف به خصوص آمریکایی و کانادایی خریداری کنید
کنترل بارکد هم یکی از روشهای شناخت محصولات اصل می باشد اعداد حک شده زیر بارکد را به صورت کامل (با ذکر اعدادی که در ابتدا و انتهای بارکد و پایین تر قرار میگیرند) بنویسید یا عکس بگذارید تا راهنماییتان کنم
رنگهای استفاده شده روی بسته بندی هم باید کاملا روشن و شفاف باشد
پودر iso sensation فکرکنم متعلق به شرکت ULTIMATE باشد که 2.5 کیلویی آن فکر کنم به صورت سطلی است و اصل آن حدودا باید 50000 تومن قیمت داشته باشد – مورد تاییدFDA نیست - دلیل رنگهای مختلف آن هم طعمهای مختلف آن میباشد(وانیلی، شکلاتی و ...) اما نباید دو رنگ باشد جهت اطلاعات بیشتر عکس از لیبل و بارکد و بسته بندی بگذارید همراه با مشخصات خودتان

خیلی ممنون من دوتا عکس ازش گرفتم چون شاید خوب معلوم نباشه باید بگم روی هولوگرامش زده ultimate usa و بارکدش هم 9907100286 هست من خودم 80 تومن خریدم که پس فکر کنم زیاد خریدم در کل اگه اصل باشه این بهتره یا اون whey ؟بعد اینکه این fda کیه که مورد تائیدش نیست؟یعنی ضرر داره؟
مشخصات خودم هم 180 با 107 کیلو وزن هستم البته من برنامه نمیخواستم ولی چون گفتید گذاشتم.ممنون

shn2113
01-07-2009, 17:34
خیلی ممنون من دوتا عکس ازش گرفتم چون شاید خوب معلوم نباشه باید بگم روی هولوگرامش زده ultimate usa و بارکدش هم 9907100286 هست من خودم 80 تومن خریدم که پس فکر کنم زیاد خریدم در کل اگه اصل باشه این بهتره یا اون whey ؟بعد اینکه این fda کیه که مورد تائیدش نیست؟یعنی ضرر داره؟
مشخصات خودم هم 180 با 107 کیلو وزن هستم البته من برنامه نمیخواستم ولی چون گفتید گذاشتم.ممنون

سلام
چون جزء اعضای تایید شده نیستم به عکسهای پیوست شده شما نمیتوانم دسترسی داشته باشم
بارکد را مطمئنا اشتباه درج کرده اید شما باید اعدادی که در سمت چپ و راست به صورت جدا و پایین تر از دیگر اعداد قرار میگیرد را هم مینوشتید
شما دور کمر خود را ننوشتید ، اگر خواستم در مورد بدن خود توضیح بدهید به دلیل این بود من هنوز نمیدانم شما این پودر را برای چه هدفی مصرف میکنید، اضافه وزن، کاهش وزن یا تامین پروتئین بدن؟ چاق هستید یا لاغر یا متناسب؟ آیا شما آماتور هستید یا حرفه ای؟ کلیه شما مشکلی ندارد؟ اوره شما بالا نیست؟ سابقه ورزشی شما چقدر است؟ چه انتظاراتی از این مکمل دارید؟ و ... دانستن تمام اینها برای تجویز یک پودر پروتئین لازم است همین شرکت ULTIMATE حدود 10 نوع پودر پروتئین تولید میکند که بعضی برای افزایش وزن و بعضی برای تامین پروتئین و بعضی برای دوران رژیم میباشد
همانطور که گفتم پودری که نام بردید ساخت شرکت ULTIMATE می باشد که در دو وزن 5 و 2 پوندی تولید میشود و قیمت 5 پوندی(2.5 کیلویی) آن بر حسب نوع تاییدیه در خاور میانه 50 تا 60 دلار میباشد که یک پروتئین خالص و درصد بالا با کربوهیدرات و کالری پایین که جهت بدنهای مزومورف(عضلانی) و به خصوص اندومورف(چاق) و یا افرادی که در رژیم مسابقات هستند مناسب میباشد اما از محصولات این شرکت برای اکتومورفها(لاغر) پودرهای پروتئینی با کربوهیدرات و کالری بالا مانند massive whey gainer (که قبلا به نام massive weight gainer تولید میشد) و muscle juice مناسبتر میباشد.
در مقایسه آن با whey معمولی باید عرض کنم در هر پیمانه(33 گرم) iso sensation حدود 30 گرم پروتئین وی ایزوله وجود دارد اما در هر پیمانه(30 گرم) wheyحدود 23 گرم پروتئین وی وجود دارد یعنی مقدار پروتئین iso sensationهم بیشتر و هم مرغوب تر است و یکی از محصولات تقریبا جدید این شرکت است که به قول خودشان بعد از 5 سال تحقیقات به تولید رسیده است ضمنا میزان اسید امینه گلوتامیک (گلوتامین) در هر پیمانه whey تقریبا 3.9 گرم میباشد که این میزان در برابر 5.1 گرم iso sensation کمتر است که از این لحاظ هم iso sensation بهتر است (گلوتامین در دوران رژیم قبل از مسابقات یا رژیم های لاغری سخت جهت جلوگیری از تحلیل عضلات و افت حجم به کار میرود و یک آنتی کاتابولیک است) . با توجه به تمام این موارد و چربی، کلسترول، شکر و کربوهیدرات کمتر در iso sensation این نوع پروتئین در رژیم قبل از مسابقات، رژیمهای لاغری سخت و تامین پروتئِن بدن در افراد اندومورف(چاق) بسیار مناسب تر از whey معمولی میباشد (whey برای بدنهای با درصد چربی کمتر مناسبتر است) اما اگر این پودر را برای افزایش وزن مصرف میکنید یا لاغر هستید کلا راه را اشتباه رفته اید
این محصول به خودی خود باعث کاهش وزن نمیشود اما جهت تامین پروتئین و جلوگیری از افت، تحلیل رفتن و کاهش سایز عضلات بدن در افراد چاق یا در رژیم مسابقات یا رژیمهای سخت لاغری مناسب میباشد به همین دلیل روی ان نوشته برای کاهش وزن استفاده نشود (به تنهایی سبب کاهش وزن نمیشود)
هر وعده پودر 1 پیمانه است که باید با 177 میلی لیتر آب یا شیر کم چرب(چون مخصوص رژیم میباشد) میکس و میل شود – در هر روز میتوان 1 تا 4 وعده از این مکمل را مصرف کرد – توصیه شده یک وعده آن بعد از تمرین مصرف شود
* **داخل جعبه حتما باید پبمانه داشته باشد

FDA سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا میباشد که پس از تحقیقات طولانی بر روی داروها، مکملها، مواد آرایشی و بهداشتی و ... و اطمینان از بی ضرر بودن آنها به آنها تاییدیه میدهد و مهمترین و معتبرترین تاییدیه جهت موارد ذکر شده میباشد داشتن تاییدیه FDA دلیل بر بی ضرر بودن یک محصول است اما عکس آن صادق نیست یعنی اگر یک محصول تاییدیهFDA را نداشته باشد نمیتوان گفت که مضر است اما هنوز بی ضرر بودن آن به اثبات نرسیده یا درحال بررسی است.
شاید بهتر باشد به جای جمله "این محصول تاییدیه FDA ندارد"، بگویم هنوز بررسی از سوی FDAمبنی بر بی ضرر بودن آن صورت نگرفته است پس زیاد نگران نباشید
موفق باشید

hamidbarca
01-07-2009, 20:42
خیلی ممنون از جوابتون
من نوشتم که 107 کیلو هستم خوب یعنی چاقم دیگه:4:قدم هم 179-180 هست.دور شکم هم فکر کنم 107 سانت باشه(بزنم به تخته:4:)البته چاق ناجور نیستم اتفاقا از پشت لباس بدن خوبی دارم ولی لخت که میشم این شکم تو چشم میزنه. مشکل جسمی هم هیچی ندارم و ورزشم هم 2.5 ساله شروع کردم ولی بدنسازی 1 سال هست انجام میدم و این مکملها رو هم برای لاغر شدن میخوام.
در مورد مصرفش هم من روز چهار بار مصرف میکنم هر بار یک پیمانه.یکی قبل از صبحانه.قبل و بعد از تمرین و قبل از خواب البته آمینو 2222 روزی 12 عدد به همون ترتیب و یک پودر دیگه به اسم american stamina که از محصولات american whey هست هم روزی یک پیمانه استفاده میکنم و روزی 4 تا قرص چربی سوز 2 تا قبل صبحانه و 2تا قبل از تمرین و ویتامین abc هم روزی یدونه.
اون بارکد هم درست میگید 2 تا صفر سمت چپ و راستش هست زیرش سمت چپ این عدد 99071 و سمت راستش این عدد هست00286

از جوابهای کاملتون واقعا ممنونم معلومه که حسابی وارد هستید امیدوارم با ادامه همین روند بشید مدیر این بخش

shn2113
05-07-2009, 20:31
خیلی ممنون از جوابتون
من نوشتم که 107 کیلو هستم خوب یعنی چاقم دیگه:4:قدم هم 179-180 هست.دور شکم هم فکر کنم 107 سانت باشه(بزنم به تخته:4:)البته چاق ناجور نیستم اتفاقا از پشت لباس بدن خوبی دارم ولی لخت که میشم این شکم تو چشم میزنه. مشکل جسمی هم هیچی ندارم و ورزشم هم 2.5 ساله شروع کردم ولی بدنسازی 1 سال هست انجام میدم و این مکملها رو هم برای لاغر شدن میخوام.
در مورد مصرفش هم من روز چهار بار مصرف میکنم هر بار یک پیمانه.یکی قبل از صبحانه.قبل و بعد از تمرین و قبل از خواب البته آمینو 2222 روزی 12 عدد به همون ترتیب و یک پودر دیگه به اسم american stamina که از محصولات american whey هست هم روزی یک پیمانه استفاده میکنم و روزی 4 تا قرص چربی سوز 2 تا قبل صبحانه و 2تا قبل از تمرین و ویتامین abc هم روزی یدونه.
اون بارکد هم درست میگید 2 تا صفر سمت چپ و راستش هست زیرش سمت چپ این عدد 99071 و سمت راستش این عدد هست00286

از جوابهای کاملتون واقعا ممنونم معلومه که حسابی وارد هستید امیدوارم با ادامه همین روند بشید مدیر این بخش

شما مکملهای خوبی را انتخاب نموده اید البته گلوتامین دریافتی شما مقداری زیاد است چون هر سه مکمل(american stamina- iso sensation- آمینو اسید) گلوتامین دارد – شما از این سه مکمل روزانه حدود 150 گرم پروتئین (درست به اندازه 750 گرم سینه مرغ) ، 20 گرم کربوهیدرات (بسیار ناچیز) ، 600 کالری (به اندازه 600 گرم موز) و مقادیری تورین(آنتی کاتابولیک شبیه گلوتامین) ، آرژینین (باعث ترشح طبیعی هورمون رشد میشود ) و کراتین دریافت میکنید که با توجه به این مواد دریافتی خصوصا این مقدار گلوتامین میتوانید از رژیمهای سخت نیز استفاده کنید
چند توصیه جهت کاهش وزن در افراد اندومورف:
1- روزانه به ازای هر کیلو از وزن خود 2 تا 4 گرم پروتئین دریافت نمایید (برای شما این مقدار 214 تا 428 گرم میباشد که با توجه به دریافت 150 گرم پروتئین از مکملها باید بین 64 تا 278 گرم بقیه را از غذاها تامین کنید)
2- از پروتئین های مرغوب و کم چربی استفاده نمایید (سینه مرغ، ماهی، گوشت کم چربی، شیر و لبنیات کم چربی(1.5 درصد)، سفیده تخم مرغ، کشک و ...).
در هر 100 گرم از مواد مذکور مقدار پروتئین به شرح زیر است:
مرغ 20.2 گرم – گوشت گوسفند کم چربی 15.6 گرم – گوشت گاو 18.7 گرم – میگو 18.1 گرم - ماهی سفید 19 گرم – تخم مرغ 12.4 گرم – شیر 3.5 گرم – ماست 3.2 گرم – پنیر 18.3 گرم – کشک 54.9 گرم
مثلا یک لیوان شیر که حدودا 250 گرم وزن دارد 3.5*2.5=8.75 گرم پروتئین دارد
*** هر گرم پروتئین 4 کالری انرژی تولید میکند
3- از کربوهیدراتهای ساده (به علت ترشح انسولین) به هیچوجه استفاده نکنید و چربی ها(به علت کالری بالا) را در حد 10 تا 20 گرم در روز استفاده کنید (کربوهیدراتهای ساده همان قندها هستند و به طور کلی هر چیزی که دهان را شیرین کند مثل قند و شکر، شیرینی، میوه های شیرین، عسل، خرما، خشکبار و ... - چربی هم در روغنها، کره، زرده تخم مرغ، لبنیات پرچرب خصوصا خامه).
مقدار مواد قندی در هر 100 گرم ماده غذایی
سیب 14 گرم – موز 43.2 گرم – انگور 16.2 گرم – انجیر خشک 62.6 گرم - خرما 73 گرم – کشمش 73 گرم
*** هر گرم کربوهیدرات (ساده یا مرکب ) 4 کالری انرژی تولید میکند
مقدار چربی در هر 100 گرم ماده غذایی
کره 82.9 گرم – روغن نباتی 100 گرم – شیر معمولی 2.5 گرم – شیر پرچرب 3 گرم – پنیر خامه ای 24 گرم – ماست پرچرب(5 درصد) 5 گرم – تخم مرغ 11.7 گرم(که قسمت اعظم آن در زرده میباشد) – مرغ 12.6 گرم(که قسمت اعظم آن در ران است) – گوشت گوسفند کم چربی 27.7 گرم – گوشت گاو 18.2 گرم – ماهی 2.5 گرم – میگو 0.8 گرم
مثلا یک لیوان شیر معمولی 2.5*2.5=6.25 گرم چربی دارد
*** هر گرم چربی 9 کالری انرژی تولید میکند
4- از نمک استفاده نکنید چون باعث احتباس آب و ورم بدن میشود
5- از کربوهیدراتهای مرکب(نشاسته ها) در حد مجاز و فقط صبحها استفاده کنید میزان مصرف هر چه کمتر باشد بهتر است اما نباید از 50 گرم در روز کمتر باشد که این میزان مربوط به رژیمهای خیلی سخت میباشد (برای رژیم 100 تا200 گرم مناسب است) – کربوهیدراتهای مرکب در نانها، برنج، ماکارونی، سیب زمینی، حبوبات و ... موجود است
مقدار کربوهیدرات در هر 100 گرم ماده غذایی
برنج 78.9 گرم – سیب زمینی 19.14 گرم – نان لواش 63.6 گرم – نان سنگک 55.1 گرم – نان بربری 56.6 گرم – نان سفید 52 گرم - ماکارونی 76.3 گرم – لوبیا 55.9 گرم – عدس 57.4 گرم
*** هر گرم کربوهیدرات (ساده یا مرکب ) 4 کالری انرژی تولید میکند
6- روزی 8 تا 16 لیوان آب بنوشید
7- از چربی سوزهای مناسب و مورد تایید استفاده نمایید(اگر مشکل جسمی و داخلی ندارید و جوان هستید از چربی سوزهای حاوی کافئین و افدرین و اگر مشکلات جسمی و داخلی دارید یا پا به سن گذاشته هستید از الکارنیتین استفاده نمایید)
8- از ساعت 7 غروب به بعد فقط مواد غذایی کم کربوهیدرات ، کم چربی با کالری پایین مصرف نمایید مانند سالاد بدون سس، شیر و ماست کم چربی(1.5 درصد)، سفیده تخم مرغ، بادمجان کبابی، اسفناج، لوبیا سبز و ...
مقدارمواد در 100 گرم خیار (16 کالری، 0.1 گرم چربی، 3 گرم کربوهیدرات ) – 100 گرم کاهو (19 کالری، 0.1 گرم چربی، 3.6 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم کلم (29 کالری، 0.2 گرم چربی، 5.1 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم گوجه (15 کالری، 0.7 گرم چربی، 2.8 گرم کربوهیدرات) – 100 گرم شیر کم چربی (44 کالری، 1.5گرم چربی، 4.4 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم لوبیا سبز (32 کالری، 0.1 گرم چربی، 5.9 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم بادمجان (17 کالری، 0.3 گرم چربی، 5.1 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم ماست کم چربی (49 کالری، 1.5 گرم چربی، 5.4 گرم کربوهیدرات) - 100 گرم اسفناج (27 کالری، 0.2 گرم چربی، 3.6 گرم کربوهیدرات)
9- کالری دریافتی خود را پایین نگه دارید (کالری دریافتی تحت هیچ شرایطی حتی در رزیمهای سخت نباید از 1200 کالری کمتر باشد) چیزی که مستقیما باعث چاقی میشود کالری اضافی و مصرف نشده است که به صورت چربی ذخیره میشود با توجه به این که هر گرم چربی 9 کالری دارد برای سوزاندن هر گرم چربی باید 9 کالری از میزان مورد نیاز بدن کمتر مصرف نماییم مثلا برای اینکه در هر هفته نیم کیلو از وزن بدن کم کنیم 7/500=71.43 گرم(کاهش وزن روزانه) ------ 71.43*9=643 (کالری که باید کم شود) باید در هر روز 643 کالری از میزان مصرف روزانه خود کم کنیم – مقدار کاهش وزن مناسب در هر ماه 4 تا 5 پوند(2 تا 2.5 کیلو) می باشد
مقدار کالری در هر 100 گرم ماده غذایی
برنج 360 کالری – کره 750 کالری – شیر 53 کالری – تخم مرغ کامل 163 کالری – مرغ 200 کالری – ماهی 104 کالری – گوشت گاو 239 کالری – گوشت گوسفند کم چربی 317 کالری – سیب زمینی 83 کالری – موز 99 کالری – سیب 60 کالری – نان لواش 271 کالری – ماکارونی 367 کالری – لوبیا 338 کالری
10- برای اینکه در دوران رژیم دچار مشکلات جسمی(نظیر ریزش مو و ...) نشوید از مولتی ویتامین های تایید شده استفاده نمایید
11- صبح ها قبل از صبحانه ورزش هوازی انجام دهید(دوچرخه ثابت یا تردمیل) – بدن در 20 دقیقه اول ورزش هوازی از ذخایر گلیکوژن بدن جهت تامین انرژی استفاده میکند و تازه بعد از 20 دقیقه به سراغ چربی ها میرود یعنی چربی سوزی از دقیقه 20 به بعد آغاز میشود ورزش هوازی بین 40 تا 60 دقیقه کافی است – قبل از ورزش هوازی فقط میتوانید چربی سوز، کارنیتین یا یک فنجان قهوه تلخ یا چای بخورید نه هیچ چیز دیگری که به شما کالری بدهد – سن خود را از عدد 220 کم کنین و حاصل را در 0.7 ضرب کنید عدد به دست آمده ضربان مناسب شما در دقیقه برای حداکثر چربی سوزی در حال ورزش هوازی است (مثلا برای یک فرد 20 ساله20-220=200 *0.7=140 بار در دقیقه)
12- میتوانید 4 تا6 روز در هفته با وزنه تمرین کنید (هر جلسه 1 تا 1.5 ساعت) – حرکات بیشتر به صورت ********ست و تری ست یا ماموت ست باشد – استراحت بین ستها و حرکات را کم کنید(30 تا 60 ثانیه) – تکرارها به صورت 4 ست 12 تا 15 تایی باشد
13- گول تبلیغات کرم ها و کمربندهای لاغری را نخورید انها معمولا چربی ها را جابجا یا در زیر بافت پخش مینمایند و یا آب بدن را میگیرند اما از چربی سوزی خبری نیست – سونا بیشتر آب بدن را میگیرد تا چربی را آب کند با خوردن یک لیوان آب تمام عرق خارج شده در سونا به بدن باز میگردد – تنها راه لاغر شدن ورزش و رژیم میباشد – جراحی (لیپوساکشن) آخرین راه است
14- پایین آمدن وزن نشانه چربی سوزی نیست شاید آب بدن شما کم شده باشد(مثلا در سونا یا بوسیله داروهای آبگیر و مدر) شما زمانی میتوانید ادعا کنید که چربی های بدن شما کم شده است که سایزتان کم شود – بهترین ملاک برای اندازه گیری میزان چربی سوزی کاهش سایز دور کمر است به جای آنکه هر روز خود را وزن کنید، دور کمر خود را اندازه بگیرید و اگر کم شده بود مطمئن باشید که از چربی های شما کاسته شده است
15- موفق باشید

shn2113
05-07-2009, 21:20
روشهای کاهش عوارض استروئیدها
با اینکه مصرف استروئیدها به هیچوجه توصیه نمیشود ولی جهت به حداقل رساندن عوارض آن رعایت نکات زیر بی تاثیر نیست:
1- در دوره مصرف دارو از مولتی ویتامین های مناسب و تایید شده مانند فارماتون، سنتروم، مولتی دیلی و ... استفاده نمایید
2- جهت جلوگیری از آسیب به کبد روزانه از پودر سوربیتول استفاده کنید
3- از هورمون ها به صورت طولانی مدت استفاده نکنید و پس از هر دوره مصرف دارو مدتی را به بدن استراحت بدهید و مصرف استروئیدها را قطع کنید
4- پس از هر دوره مصرف دارو از HCG (گنادو تروپین جفت انسانی) استفاده کنید
5- پس از هر دوره مصرف دارو یا در هنگام مصرف دارو برای پاک کردن سموم از کبد از قرص LIVE 52 استفاده کنید
6- تا حد امکان از مصرف چند نوع استروئید با هم پرهیز نمایید
7- از استروئیدهایی استفاده نمایید که با حداکثر کارایی، کمترین عوارض را ایجاد نمایند
8- مصرف دارو را به یکباره قطع نکنید بلکه مصرف را آرام آرام کم و سپس قطع کنید
9- برای بازگرداندن قوای جنسی از جین سینگ، تری بولوس، یوهایمبین و ... استفاده نمایید
10- مصرف آب خود را بالا ببرید
11- همیشه و به صورت دوره ای بدن خود را تحت چک آپ (checkup) کامل قرار دهید
*** به جای هورمون ها می توانید از پیش هورمون ها یا شبه هورمون ها استفاده کنید که عوارض آنها به مراتب بسیار کمتر است البته نتایج ضعیفتری هم دارند. DHEA (دی هیدرو اپی آندسترون) یا ترکیبات ANDRO (آندروستن دیون) دو تا از بهترین های این محصولات هستند

hamidbarca
05-07-2009, 21:26
ممنون خیلی خوب و کامل بود.

ALI®EZA
06-07-2009, 22:45
shn2113 عزیز بسیار از اطلاعات جامع شما استفاده کردم
خوشحال میشم در مورد وینسترول توضیح بدید
مضررات و ...
http://www.certpharma.com/catalog1/insidephotos/Winstrol_Depot_inside.jpg

shn2113
12-07-2009, 14:36
shn2113 عزیز بسیار از اطلاعات جامع شما استفاده کردم
خوشحال میشم در مورد وینسترول توضیح بدید
مضررات و ...
http://www.certpharma.com/catalog1/insidephotos/Winstrol_Depot_inside.jpg

وینسترول یا همون استانوزولول (نوع تزریقی) یه استروئید آنابولیک محلول در آبه (بر خلاف اکثر استروئیدها که محلول در چربی هستند) که دردناک بودن تزریق این دارو هم به همین دلیله – عوارض اون هم مثل تمام هورمون های دیگه شامل اثر روی کبد و در نتیجه جوش زدن و ...، چرب شدن و مشکلات پوستی، ریزش مو و طاسی، مشکلات پروستات، عوارض روانی(افزایش حالت تهاجمی و پرخاشگری و ...)، گاها مشکلات قلبی، ایجاد غده و کیست و ... هست
***وقتی هورمون ها به صورت دارو وارد بدن میشن توازن و تعادل غدد بدن رو به هم میریزن و ...
اگه بخوایم از 10 نمره به این دارو (نوع تزریقی) نمره بدیم به صورت زیر هست:
افزایش قدرت 4 نمره – افزایش وزن 3 نمره – افزایش حجم 5 نمره – عوارض جانبی 2 نمره – ماندگاری اثرات افزایش قدرت و وزن و حجم 9 نمره - البته کمی اثرات کات هم داره

shn2113
21-07-2009, 18:31
نتایج مصرف بیش از اندازه سنتول (synthol)

shn2113
21-07-2009, 18:39
مقایسه بدنسازان قدیمی و جدید

shn2113
21-07-2009, 18:44
مقایسه بدنسازان قدیمی و جدید(ادامه)

shn2113
08-08-2009, 18:51
دست یافتن به چنین بدنهایی تنها با مصرف استروئیدهای آنابولیک امکان پذیر است

ALI®EZA
08-08-2009, 18:58
سلام استاد خوبی
ببینم فرق بدنهای قدیم و جدید رو خود شما برای ما توضیح بدید
و این خانم های که من میمیرم براشون :4: استروئید مصرف میکنند اینها از عوارض وو.. هراسی ندارند/؟

Kapata
08-08-2009, 19:25
سلام
من یه مکمل کراتین جنسان دارم . مال 3 سال پیش و ماه پیش تاریخ انقظاش تموم شده . می خواستم بپرسم به چه صورت می تونم متوجه بشم که این مکمل سالم هست .
ممنون

shn2113
08-08-2009, 20:08
ژینکو ماستی(gyncomastia)
عارضه رشد و بزرگ شدن نامتعادل و بیمارگونه یک یا هر دو پستان که با درد و تجمع چربی در نوک سینه ها همراه است.این عارضه بر اثر اختلالات هورمونی و یکی از نامطلوب ترین عوارض استروئیدهاست که مخصوصا برای کسانی که قصد شرکت در رقابت ها را دارند کابوسی وحشتناک به شمار میرود چون معمولا در مسابقات آماتوری از این افراد وزن کشی نمیشود! این عارضه در مراحل اولیه با مصرف داروهای آنتی استروژن مثل نولوادکس(nolvadex)، کلومید(clomid)، تاموکسیفن(tamoxifen)، و پرو ویرون قابل درمان است اما در مراحل پیشرفته تر تنها راه چاره آن تیغ جراحی خواهد بود.

shn2113
08-08-2009, 20:16
سلام استاد خوبی
ببینم فرق بدنهای قدیم و جدید رو خود شما برای ما توضیح بدید
و این خانم های که من میمیرم براشون :4: استروئید مصرف میکنند اینها از عوارض وو.. هراسی ندارند/؟
همونطور که تو عکسها مشخصه بدنهای قدیمی متناسب تر بودند البته با حجم کمتر اما بدنهای جدید به دلیل مصرف هورمونهای پیشرفته تر و جدیدتر و پیشرفت در علم تمرین و تغذیه و مکملها، حجیم تر هستند و دیگه کمتر به تناسب اهمیت داده میشه. الان در داوری های حرفه ای حجم حرف اول رو میزنه و بدنسازهای کم حجم تر هر چه قدر هم که متناسب باشند مقامی کسب نمیکنند مثل شان ری
خانم ها هم به دلیل مصرف هورمون های مردانه به این شکل رشد کردند که اکثرا نازا هستند و صداشون مثل مرد کلفته و چهره های کاملا مردونه دارند

shn2113
08-08-2009, 20:32
سلام
من یه مکمل کراتین جنسان دارم . مال 3 سال پیش و ماه پیش تاریخ انقظاش تموم شده . می خواستم بپرسم به چه صورت می تونم متوجه بشم که این مکمل سالم هست .
ممنون
سلام
تشخیص فاسد یا سالم بودن یک ماده خوراکی چند راه دارد که دقیق ترین راه آزمایشگاه و بدترین تشخیص مشاهده ظاهری میباشد اما ظاهر سالم کراتین(به هم نچسبیدن و تغییر رنگ ندادن ذرات) دلیل بر سالم بودن اون نیست
کراتین یکی از ناپایدارترین مکملهاست البته تاریخ انقضا با در نظر گرفتن یک سری ضرایب اطمینان و بسته به شرایط نگهداری محاسبه میشه یعنی امکان داره مثلا یک دارو تا چند ماه هم بعد از تاریخ انقضا سالم باشه، لازم به ذکره که کراتین در اثر فاسد شدن در بدن به یک ماده سمی خطرناک به اسم کراتینین تبدیل میشه که مسمومیت ایجاد میکنه
توجه کنید که تاریخ انقضا تا آخر ماه درج شده حساب میشه نه اول ماه، البته اگه روزش هم ذکر شده باشه که دیگه مشخصه
در کل قیمت پایین این محصول ارزش همچین ریسکی رو نداره
موفق باشید

mehba
08-08-2009, 21:32
سلام و خسته نباشین . من قدم 174 و وزنم 53 کیلو هستش . میخواستم بدونم آیا با پصرف کربوهیدرات میتونم وزنم رو زیاد کنم و چاق بشم . اگر بخوام از پودر چاقی افلاطون استفاده کنم عوارضی برام نداره . ممنون

eror2005
08-08-2009, 22:05
با سلام

من قبلا فوتبال بازی میکردم و وزنم حدود 80 کیلوگرم بود یعنی 78 تا 80 متغیر بود بعد که بعلت مشکلات زانوی پا نتونستم فوتبال بازی کنم و الان دارم وزنه میزنم و الان وزنم 90 کیلوگرم هست سن من 29 سال قد من 180 سانتی متر هست دور کمر 96 سانتی متر و دور مچ 17 سانتی متر هست بدنم هم نه لاغره نه چاق نه عضله ای نه چربی زیاد در کل به قول دوستان بدنی پر دارم . میخوام وزنم رو به 80 کیلو گرم برسونم چون اصلا دوست ندارم بدنم حجم پیدا کنه و همیشه دوست داشتم بدنم جمع و جور و عضله ای باشه .

در ضمن من حدود 1 سال هست که وزنه میزنم و اصلا هم دارو مصرف نکردم و نمیکنم حالا برای اینکه وزنم رو بیارم پایین میخوام نرم دویدن رو شروع کنم و در کنارش وزنه بزنم چون اینو میدونم برای پایین اوردن وزن باید از ورزشهای هوازی استفده کرد و یا اینکه در هنگام وزنه زدنم تایم بین استراحت ستها رو کم کرد و تعداد حرکات رو بیشتر کرد .

حالا برای اینکه من وزنم بیاد پایین و عضلاتم تحلیل نره و بیشنر بتونم چربیهای دور کمرم رو کم کنم شما چه دستور غذایی رو میدهید ؟

و آیا مصرف امینو اسید و گلوتامین در کنار وزن کم کردن خوبه یا خیر ؟

اگر میشه یه خورده توضیح بدید ممنون میشم

ad70
08-08-2009, 23:13
سلام و خسته نباشین . من قدم 174 و وزنم 53 کیلو هستش . میخواستم بدونم آیا با پصرف کربوهیدرات میتونم وزنم رو زیاد کنم و چاق بشم . اگر بخوام از پودر چاقی افلاطون استفاده کنم عوارضی برام نداره . ممنون

دوست عزیز

مکملهای ارائه شده در بازار و از خانواده کربروهیدرات وزن شما را تا میزان پنج تا شش کیلوگرم ارتقا میدهد و بالا میبرد

در کنار مصرف این مکملها ورزش را ادامه دهید و از برنامه غذایی خوبی نیز پیروی کنید
پودرهای مکمله در ایران تاثیر بسزایی در رشد شما ندارد.چون بنده و دیگر همکاران نتیجه خاصی را ندیدم

اگر شما میخواهید این مکمل را مصرف کنید و تمرینی نداشته باشید این مکمل به صورت چربی اشباع شده در بدن شما رخنه میکند

ad70
08-08-2009, 23:19
با سلام

من قبلا فوتبال بازی میکردم و وزنم حدود 80 کیلوگرم بود یعنی 78 تا 80 متغیر بود بعد که بعلت مشکلات زانوی پا نتونستم فوتبال بازی کنم و الان دارم وزنه میزنم و الان وزنم 90 کیلوگرم هست سن من 29 سال قد من 180 سانتی متر هست دور کمر 96 سانتی متر و دور مچ 17 سانتی متر هست بدنم هم نه لاغره نه چاق نه عضله ای نه چربی زیاد در کل به قول دوستان بدنی پر دارم . میخوام وزنم رو به 80 کیلو گرم برسونم چون اصلا دوست ندارم بدنم حجم پیدا کنه و همیشه دوست داشتم بدنم جمع و جور و عضله ای باشه .

در ضمن من حدود 1 سال هست که وزنه میزنم و اصلا هم دارو مصرف نکردم و نمیکنم حالا برای اینکه وزنم رو بیارم پایین میخوام نرم دویدن رو شروع کنم و در کنارش وزنه بزنم چون اینو میدونم برای پایین اوردن وزن باید از ورزشهای هوازی استفده کرد و یا اینکه در هنگام وزنه زدنم تایم بین استراحت ستها رو کم کرد و تعداد حرکات رو بیشتر کرد .

حالا برای اینکه من وزنم بیاد پایین و عضلاتم تحلیل نره و بیشنر بتونم چربیهای دور کمرم رو کم کنم شما چه دستور غذایی رو میدهید ؟

دوست عزیز

در درجه اول شما مشکل زانو درد دارید و دویدن خود این امر را حادتر از قبل میکند

شما در کنار کار با وزنه بهتر است همانطور که خودتان مثال زدید ورزشی هوازی را بگنجانید مانند ورزش شنا یا ایروبیک

در مورد تعداد ستها نیز میتوانید ستها را کمتر کنید و تعداد حرکات را بیشتر

در مورد چربیهای دور کمر نیز این نوع چربیها چربیهای سخت هستند و دیرتر از دیگر نقاط اب میشوند بهتر است در اخر حرکات یا صبحها ناشتا حرکات شکم را ادامه دهید بهترین حرکات حرکات پهلو یا مسگری میباشد

شما بهتر است بدن خود را به حد نرمال برسانید سپس مصرف دارو و مکمل را شروع بکنید

mehba
09-08-2009, 09:45
دوست عزیز

مکملهای ارائه شده در بازار و از خانواده کربروهیدرات وزن شما را تا میزان پنج تا شش کیلوگرم ارتقا میدهد و بالا میبرد

در کنار مصرف این مکملها ورزش را ادامه دهید و از برنامه غذایی خوبی نیز پیروی کنید
پودرهای مکمله در ایران تاثیر بسزایی در رشد شما ندارد.چون بنده و دیگر همکاران نتیجه خاصی را ندیدم

اگر شما میخواهید این مکمل را مصرف کنید و تمرینی نداشته باشید این مکمل به صورت چربی اشباع شده در بدن شما رخنه میکند

دوست عزیز از راهنمایی شما تشکر میکنم . اگر ممکنه یه برنامه غذایی برای من بنویسید . سنم 25 سال قد 174 و وزنم 53 کیلوگرم هستش . من میخوام بدنسازی رو شروع کنم آیا شما نظر خاصی رو در این باره ندارین که بهتره تمریناتم رو چطور آغاز کنم . ممنون

ad70
09-08-2009, 23:43
دوست عزیز از راهنمایی شما تشکر میکنم . اگر ممکنه یه برنامه غذایی برای من بنویسید . سنم 25 سال قد 174 و وزنم 53 کیلوگرم هستش . من میخوام بدنسازی رو شروع کنم آیا شما نظر خاصی رو در این باره ندارین که بهتره تمریناتم رو چطور آغاز کنم . ممنون

دوست عزیز

شما در درجه اول احتیاج به یک برنامه تمرینی خوب و متناسب با فیزیک بدنی خود دارید
در درجه بعدی شما چون وزنتان نسبت به قد شما کمتر میباشد و از کمبود وزن گله دارید

بهتر است غذاهای پر کالری و کربوهیدرات دار مانند سفیده تخم مرغ گوشت سفید مرغ ماکارونی ودیگر غذاهای پر کالری مصرف کنید

اگر سوالی بود درخدمتم

shn2113
10-08-2009, 23:09
سلام
بهتر بود سن و دور کمر و سابقه ورزشی خود را نیز ذکر میکردید، شما خیلی کمبود وزن دارید و احتمالا چربی بدنتان بسیار پایین است پس با خیال راحت می توانید هر چیزی بخورید حتی قندهای ساده و چربی ها. پودرهای کربوهیدرات در افزایش وزن موثر میباشند البته مکملها همانطور که از نامشان پیداست فقط کمکی هستند، یعنی باید به تغذیه خود هم توجه بیشتری کنید. افرادی که کاهش وزن شدید دارند میتوانند از مکملهای کربوهیدراته در رژیم غذایی روزانه خود جهت افزایش وزن استفاده کنند چه ورزشکار باشند، چه نباشند!
با پودری که نام بردید آشنایی ندارم مواد موجود در آن را که روی لیبل آن نوشته شده ذکر کنید تا راهنماییتان کنم - مکملها هیچگونه عوارضی ندارند مگر آنکه آلوده به هورمون یا تقلبی باشند
توصیه هایی جهت افزایش وزن:
http://www.asrejavaan.com/showpost.ph...4&postcount=19 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4012184&postcount=19)

shn2113
11-08-2009, 00:07
با سلام

سلام
توصیه هایی جهت انتخاب چربی سوز:
http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009889&postcount=12 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009889&postcount=12)
http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009978&postcount=14 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009978&postcount=14)

توصیه هایی جهت کاهش وزن:
[/URL]
[U]http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4027605&postcount=23 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009889&postcount=12)
اگه هیچ مشکل جسمی ندارید از چربی سوزهای حاوی افدرین و اگه مشکلی دارید(قلبی،گوارشی،داخلی،اعصاب و ...) از چربی سوزهای بدون افدرین استفاده کنید
بیشتر مشکلات گوارشی در اثر مصرف چربی سوزهای غیرمجاز است نه انواع مجاز
کپسول زنیکال به شدت مشکلات دستگاه گوارش ایجاد میکند
چربی سوزها درکنار ورزش هوازی و رژیم غذایی بسیار به چربی سوزی کمک میکنند و سرعت آن ر بالا میبرند
مصرف آمینو در دوران رژیم لاغری مجاز است
برای جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات در هنگام رژیمهای سخت بهترین انتخابها به ترتیب اولویت:1-گلوتامین2-تورین3-HMB میباشند که بهترین آنها گلوتامین است
چربی سوزی به صورت موضعی(مثلا فقط دور کمر) به هیچوجه امکان پذیر نیست در صورت کاهش چربی عمومی بدن چربی دور کمر هم کم میشه معمولا اولین جایی که لاغر میشه صورته و آخرین جا شکم(دور ناف) و موقع چاق شدن برعکسه یعنی اول شکم چاق میشه و آخر صورت

dorrtaj
11-08-2009, 07:42
با سلام
ميخواستم بدونم ايا محصولات شركت pnc براي استفاده افراد اماتورخوبه وايا كلاداراي استاندارد خوبي براي مصرف هستند؟

eror2005
11-08-2009, 14:50
سلام

ممنون از پاسخگویی شما

من یه سئوال دیگه هم داشتم . آیا این کمربندهای لاغری واقعا کمک میکند در اینکه چربیها سریعتر سوخته شوند . منظورم اینه که در کنار ورزش هوازی کمک بیشتری بکنه که چربیها زودتر سوخته بشه ؟

سلام

http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009889&postcount=12 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009889&postcount=12)
http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009978&postcount=14 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4009978&postcount=14)

توصیه هایی جهت کاهش وزن:

http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4027605&postcount=23 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4027605&postcount=23)
اگه هیچ مشکل جسمی ندارید از چربی سوزهای حاوی افدرین و اگه مشکلی دارید(قلبی،گوارشی،داخلی،اعصاب و ...) از چربی سوزهای بدون افدرین استفاده کنید
بیشتر مشکلات گوارشی در اثر مصرف چربی سوزهای غیرمجاز است نه انواع مجاز
کپسول زنیکال به شدت مشکلات دستگاه گوارش ایجاد میکند
چربی سوزها درکنار ورزش هوازی و رژیم غذایی بسیار به چربی سوزی کمک میکنند و سرعت آن ر بالا میبرند
مصرف آمینو در دوران رژیم لاغری مجاز است
برای جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات در هنگام رژیمهای سخت بهترین انتخابها به ترتیب اولویت:1-گلوتامین2-تورین3-HMB میباشند که بهترین آنها گلوتامین است

چربی سوزی به صورت موضعی(مثلا فقط دور کمر) به هیچوجه امکان پذیر نیست در صورت کاهش چربی عمومی بدن چربی دور کمر هم کم میشه معمولا اولین جایی که لاغر میشه صورته و آخرین جا شکم(دور ناف) و موقع چاق شدن برعکسه یعنی اول شکم چاق میشه و آخر صورت

shn2113
19-08-2009, 18:14
سلام

ممنون از پاسخگویی شما

من یه سئوال دیگه هم داشتم . آیا این کمربندهای لاغری واقعا کمک میکند در اینکه چربیها سریعتر سوخته شوند . منظورم اینه که در کنار ورزش هوازی کمک بیشتری بکنه که چربیها زودتر سوخته بشه ؟

کمربندهای لاغری در سوختن چربی کاملا بی تاثیر هستند و فقط چربی را جابجا می کنند هیچ حرفه ای در دوران رژیم از این وسایل جهت خشک کردن استفاده نمیکند اگر حتی کوچکترین تاثیری داشت مورد استفاده قرار میگرفت تنها چیزی که باعث چربی سوزی میشود یا کاهش کالری مصرفی روزانه است یا سوزاندن کالری های ذخیره شده به صورت چربی با کمک ورزش هوازی آنهم ورزش هوازی بیشتر از 20 دقیقه با ضربان منظم : 70%*(سن ورزشکار-220)

shn2113
19-08-2009, 18:26
با سلام
ميخواستم بدونم ايا محصولات شركت pnc براي استفاده افراد اماتورخوبه وايا كلاداراي استاندارد خوبي براي مصرف هستند؟
سلام
تمامی شرکتهایی که ساپلمنت تولید میکنند محصولات مخصوص افراد آماتور را نیز دارند حتی شرکتهایی که معتبرتر هستند در سبد عرضه محصولات خود براي اقشار مختلف جامعه نظير كودكان، سالمندان، مادران باردار و شيرده، افراد مبتلا به سوء تغذيه و افراد مبتلا به بيماريهاي خاص محصولات مخصوص تولید میکند
شرکت pnc شرکت معتبری در زمینه ساخت مکملها نیست کارخانه آن در یزد میباشد که با شرکت Mass Global Nutrition كانادا مشارکت دارد و مواد اولیه خود را از آنجا تامین میکند و کلا جزء محصولات درجه چندم می باشد
موفق باشید

Kapata
19-08-2009, 20:02
سلام
چربی سوز با مارک diet fuel گرفتم . می خواستم بدونم بهترین حالت استفاده ازش به چه صورت هست
آیا کراتین برای رزمی کار ها هم توصیه می شه
ممنون

mimix
19-08-2009, 22:23
http://www.nutriex.com/s_products.asp
دوست عزیز توی یک تاپیک دیگه من در مورد این محصول سئوال کرده بودم و شما برای راهنمایی این تاپیک رو معرفی کردید .
حالا بفرمائید آیا این محصول رو جایی میتونم پیدا کنم منظورم توی ایران هست یا اینکه نمونه مشابه این هست ؟
ورزش بنده صخره نوردی هست.

با تشکر.

shn2113
21-08-2009, 12:16
http://www.nutriex.com/s_products.asp
دوست عزیز توی یک تاپیک دیگه من در مورد این محصول سئوال کرده بودم و شما برای راهنمایی این تاپیک رو معرفی کردید .
حالا بفرمائید آیا این محصول رو جایی میتونم پیدا کنم منظورم توی ایران هست یا اینکه نمونه مشابه این هست ؟
ورزش بنده صخره نوردی هست.

با تشکر.

همانطور که در پست http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4160300&postcount=88 گفته شد گلوکوزامین + مولتی ویتامین + ویتامین c اضافی + کراتین یک انتخاب جایگزین مناسب برای شما میباشد
البته گلوکوزامین و کراتین به صورت دوره ای
در مورد پیدا شدنش تو ایران اطلاعی ندارم

shn2113
21-08-2009, 13:24
سلام
چربی سوز با مارک diet fuel گرفتم . می خواستم بدونم بهترین حالت استفاده ازش به چه صورت هست
آیا کراتین برای رزمی کار ها هم توصیه می شه
ممنون
سلام
چربی سوز diet fuel محصول کارخانه معتبر twinlab میباشد که در حال حاضر در دو نوع معمولی و ultimate تولید میشود نوع معمولی بر پایه کافئین ساخته شده(حاوی22%کافئین معادل800 میلی گرم) که یک ترکیب اضافی حاوی چای سبز و ... به آن اضافه شده و مقدار مصرف آن 1 تا 2 کپسول سه بار در روز میباشد قبل از غذا یا ورزش (بهترین زمان مصرف 2 کپسول قبل از ورزش هوازی میباشد) ضمنا مصرف این چربی سوز برای افراد دارای فشار خون بالا، ناراحتی قلبی، مشکلات عصبی، اضطراب و سن زیر 18 سال ممنوع میباشد (قبل از خواب نیز مصرف نشود چون بیخوابی می آورد)
اما نوعultimate حاوی کلسیم، کرومیوم، چای سبز، کارنیتین،6% کافئین و یک ترکیب گیاهی انحصاری کارخانه سازنده میباشد که مقدار مصرف آن 2 کپسول دو بار در روز میباشد
سابقا این چربی سوز دارای افدرین بود که بسیار هم قوی بود اما پس از ممنوعیت استفاده از افدرین در مکملهای چربی سوز در آمریکا به صورت ephedra free (بدون افدرین) درآمد
کراتین برای کلیه رشته های ورزشی توصیه میشود امروزه اکثر قریب به اتفاق ورزشکاران از فوتبالیست ها گرفته تا کشتی گیرها و رزمی کاران و ... در داخل و خارج کشور جهت بالا بردن قدرت و آمادگی و مخصوصا استقامت ورزشی (و ریکاوری سریعتر) از کراتین استفاده میکنند اما فراموش نکنید کراتین را همیشه به صورت دوره ای مصرف نمایید
***توجه داشته باشید چون کافئین در جذب کراتین اختلال ایجاد میکند بین مصرف کراتین و مکمل diet fuel باید حدود 2 تا 3 ساعت فاصله باشد
موفق باشید

Kapata
21-08-2009, 13:48
استاد ممنون از راهنمایی جامعی که فرمودید.:53:

mimix
24-08-2009, 12:09
آیا کراتین مارک musclemaker محصول خوبی هست یا نه ؟

shn2113
24-08-2009, 20:08
آیا کراتین مارک musclemaker محصول خوبی هست یا نه ؟
در ضمن من آماتور هستم و تا حالا از این چیزا استفاده نکردم نحوه استفاده چطور هست.
آیا مصرف کراتین + گلوکزامین با هم مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟
با کراتینی که نام بردید آشنایی ندارم بهتر بود نام شرکت سازنده را مینوشتید و آیا اینکه پودر است یا کپسول ؟ کراتین از نوع مونوهیدرات است؟
تنها چیزی که به این نام میشناسم کپسول musclemaker3 میباشد که تقریبا یک پیش هورمون است و توسط شرکت Natural Elements تولید میشود

http://www.multivitamindirect.com/v/vspfiles/photos/1139A-30-2T.jpg (javascript:OpenNewWindow('/PhotoDetails.asp?ShowDESC=N&ProductCode=' + escape('1139A%2D30'), 640, 600))

کراتین مونوهیدرات توسط شرکتهای بسیار زیادی تولید میشود که تمامی انها کراتین هستند و تنها فرق آنها البته طبق ادعای شرکتهای سازنده درصد خلوص و جذب آنهاست
اگر توانستید اول از کراتینهای مایع یا ژله ای استفاده کنید و اگر گیر نیاوردید سراغ پودر کراتین بروید
نحوه مصرف پودر کراتین مونوهیدرات: در مورد نحوه مصرف پودر کراتین اختلاف وجود دارد بعضی عقیده دارند کراتین را باید ابتدا بارگیری کرد و بعضی عقیده دارند کراتین را باید بدون بارگیری مصرف کرد اما به نظر من بهترین روش همان دستورالعمل مندرج روی بسته بندی میباشد(روی بسته کراتینهایی که نیاز به بارگیری ندارند نوشته شده no loading)

روش بارگیری: در 5 روز اول بر حسب وزن بدن روزانه 15 گرم (3 وعده 5 گرمی)تا 25 گرم (5 وعده 5 گرمی) با فاصله و با شکم خالی و همراه مایعات شیرین مصرف میشود (به طور متوسط 4 وعده 5 گرمی) و از روز ششم به بعد روزانه 1 الی 2 وعده 5 گرمی مصرف میشود - در صورت قطع کراتین بیش از 5 روز مجددا بارگیری نمایید
* کراتین را (تا2ساعت قبل و بعد از مصرف)با مایعات ترش، همراه با غذا(به دلیل اسید معده)، همراه با شیر، همراه با چای یا قهوه یا شکلات(به دلیل وجود کافئین)، ویتامین c و مولتی ویتامینهای حاوی ویتامین c(به دلیل وجود اسید اسکوربیک) مصرف نکنید کافئین و اسیدها در جذب کراتین اختلال ایجاد میکنند
**مصرف کراتین را در روزهای استراحت به هیچوجه قطع نکنید چون مجبور به بارگیری مجدد هستید - سعی کنید در روزهای تمرین یک وعده را 30 تا 45 دقیقه قبل از تمرین و یک وعده را 10 دقیقه بعد از تمرین مصرف نمایید
***مهم:حتما کراتین را به صورت دوره ای مصرف نمایید بدین صورت که 3 تا 4 هفته مصرف نمایید و 1 تا 2 هفته قطع کنید (همراه با بارگیری مجدد) - چون بدن از کراتین اشباع میشود و ادامه مصرف آن دیگر تاثیری ندارد

روش بدون بارگیری: به صورت ثابت و بدون بارگیری روزانه 1 الی 2 وعده 5 گرمی به صورت دوره ای
مصرف همزمان کراتین و گلوگزامین بلامانع میباشد البته مولتی ویتامین فراموش نشود!
موفق باشید

mimix
25-08-2009, 21:18
دوست عزیز کراتینی که گرفتم هر جا توی اینترنت جستجو کردم چیزی ازش پیدا نکردم در ضمن وقتی پودر کراتین رو توی آب یا هر مایع دیگری حل میکنم به صورت کامل حل نمیشه و به صورت ذرات معلق توی مایع میمونه آیا تمام کراتینها به همین صورت هست یا نه .
چون شنیدم پورد کراتین و کلیه مکملهای که به صورت پورد هستند با مصرف زیاد سنگ کلیه ایجاد میکنه آیا چنین چیزی صحت داره یا خیر؟

siyavash60
25-08-2009, 23:33
سلام:من35سالمه الان 2ماه میشه که خونه تمرین میکنم قدم178و وزنم65بود ماه اول پودر اشتها اور خوردم و ورزش کردم وزنم به 71 کیلو رسید اما یه مقدار پهلو اوردم بدون شکم
اول یه برنامه تمرینی میحواستم سپس برای افزایش حجم چکار کنم وچی بگیرم که ضرر نداشته باشه راستی مربی ندارم و واسه اینکه پهلو نیارم چیکار کنم.
ممنون

ad70
28-08-2009, 10:46
دوست عزیز کراتینی که گرفتم هر جا توی اینترنت جستجو کردم چیزی ازش پیدا نکردم در ضمن وقتی پودر کراتین رو توی آب یا هر مایع دیگری حل میکنم به صورت کامل حل نمیشه و به صورت ذرات معلق توی مایع میمونه آیا تمام کراتینها به همین صورت هست یا نه .
چون شنیدم پورد کراتین و کلیه مکملهای که به صورت پورد هستند با مصرف زیاد سنگ کلیه ایجاد میکنه آیا چنین چیزی صحت داره یا خیر؟

دوست عزیز

کراتین در اب حل نمیشود و به صورت محلول در اب باقی میماند یا به صورت عامیانه سخن بگوییم مانند خاکشیر میماند شما باید دائم کراتین را هم بزنید و میل کنید بله اکثر کراتینها به این صورت میباشد و در اب حل نمیشود

زمانی که مکمل اضافه بر نیاز بدن به بدن وارد شود خوب به طبعا چنین تاثیری بر بدن میگزارد ولی شما اگر کراتین را با دو لیوان اب مصرف کنید و بعد و قبل از تمرین مایعات زیادی مصرف کنید دیگر جای نگرانی نیست

shn2113
04-09-2009, 19:16
پودر کراتین در آب حل نمیشود به همین دلیل اصرار داشتم اول دنبال کراتینهای مایع یا ژله ای بگردید که درصد جذب بالایی دارند
حالا از این همه کراتین معروف چرا...؟
هنگام مصرف کراتین باید آب زیادی در روز مصرف کنید تا برای کلیه مشکلی ایجاد نگردد اگر سابقه مشکل کلیه در خانواده دارید در دوره های منظم با آزمایش از سلامت کلیه های خود مطمئن شوید مخصوصا هنگام مصرف پودرهای پروتئینی

shn2113
04-09-2009, 19:31
سلام:من35سالمه الان 2ماه میشه که خونه تمرین میکنم قدم178و وزنم65بود ماه اول پودر اشتها اور خوردم و ورزش کردم وزنم به 71 کیلو رسید اما یه مقدار پهلو اوردم بدون شکم
اول یه برنامه تمرینی میحواستم سپس برای افزایش حجم چکار کنم وچی بگیرم که ضرر نداشته باشه راستی مربی ندارم و واسه اینکه پهلو نیارم چیکار کنم.
ممنون
سلام
دور کمر؟؟؟
وسایل تمرینی که در منزل برای ورزش در اختیار دارید؟؟؟
سابقه ورزش؟؟؟
پهلو به خاطر اینه که هر چی دستتون اومده خوردید مخصوصا با افزایش اشتهایی که پیدا کردید
تو سن شما سوخت و ساز بدن پایین میاد و ترشح سوماتروپین تو بدن کم یا متوقف میشه که باعث افزایش درصد چربی بدن میشه
سعی کنید از غذاهای با ارزش برای بالا بردن وزن استفاده کنید چربی ها و شیرینی ها انتخاب مناسبی برای شما نیستند اگر قرار است شیرینی یا مواد غذایی پر چرب مصرف نمایید سعی کنید در وعده صبحانه باشد ضمنا از ساعت 7 غروب به بعد از مواد غذایی شیرین یا چربی ها و نشاسته ها زیاد استفاده نکنید که شدیدا باعث افزایش لایه های چربی میشوند
سینه مرغ یا ماهی (کبابی یا آبپز)، سفیده تخم مرغ پخته، ماست کم چربی، سالاد و... انتخاب مناسبی برای شام شما هستند اگر شبها گرسنه میشوید قبل از خواب یک لیوان شیر کم چربی بنوشید - از مصرف نمک نیز پرهیز کنید
راستی پودر اشتها آوری که مصرف کردید چی بود؟
موفق باشید

hadi_mehr
05-09-2009, 14:07
سلام من وزنم بالاست میخواستم یه برنامه برام بدید چون من تو خونه از این دوچرخه ثابتا داریم
وزن:105
قد:188

siyavash60
07-09-2009, 00:18
ممنون
دور کمر84 دور سینه98 بازو33 ساعد27 مچ17
وسایل تمرین هالتر و دمبل
اخرین بار 10 سال پیش فوتبال
پودر اشتها اور افلاطون

لطفا چه پودری بگیرم؟و چطوری مصرف کنم بازم ممنون از راهنمای شما.

shn2113
24-09-2009, 22:58
سلام من وزنم بالاست میخواستم یه برنامه برام بدید چون من تو خونه از این دوچرخه ثابتا داریم
وزن:105
قد:188
سلام
توصیه هایی جهت کاهش وزن:
http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4027605&postcount=23 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4027605&postcount=23)
دوچرخه ثابت رو میتونید هفته ای 4 تا 6 بار و هربار 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از صبحانه با معده خالی و مصرف 500 میلی گرم ال کارنیتین با ضربان 0.70 *(سن - 220) تمرین کنید

shn2113
24-09-2009, 23:14
ممنون
دور کمر84 دور سینه98 بازو33 ساعد27 مچ17
وسایل تمرین هالتر و دمبل
اخرین بار 10 سال پیش فوتبال
پودر اشتها اور افلاطون

لطفا چه پودری بگیرم؟و چطوری مصرف کنم بازم ممنون از راهنمای شما.

سلام
توصیه هایی جهت افزایش وزن:
http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4012184&postcount=19 (http://www.asrejavaan.com/showpost.php?p=4012184&postcount=19)

برنامه تمرینی:
1- 10 دقیقه گرم کردن کامل بدن
2- شنا شوئدی (توان*3)
3- پرس سینه با هالتر 8*3
4- بارفیکس دست باز از پشت گردن (توان*3)
5- سرشانه با هالتر دست باز از پشت سر 8*3
6- نشر از جانب (صلیب) با دمبل 8*2
7- جلوبازو با هالتر ایستاده 8*3
8- پشت بازو با هالتر خوابیده 8*3
9- یکی از حرکات شکم 20*2(برای کوچک کردن شکم نیازی به زیاده روی در اجرای حرکات شکم نیست)
این برنامه 3 بار در هفته یک روز در میان تکرار شود
*این برنامه فقط برای بدن با این مشخصات و نهایتا برای 1 تا 3 ماه اول قابل استفاده است

من هنوز هدف شما رو از ورزش نمیدونم افزایش وزن یا کوچک کردن شکم یا هر دو
اگه هدف افزایش وزنه میتونید از یک پودر پروتئینی با کربوهیدرات بالا مثل مگامس یا ان لارج یا ماموت و ... استفاده کنید که طرز مصرف هر کدوم فرق داره
و اگه کوچک کردن شکم مدنظر شماست میتونید از انواع امینو اسید مثل آمینو2000 یا 2222 و ... استفاده کنید البته با حداکثر دوز مصرفی ممکن که برای هر کدوم فرق داره
و اگه نظرتون هر دوشه از یک پودر پروتئینی با کربو هیدرات متوسط(مثل انواع وی) + آمینو اسید(با دوز کم) استفاده کنید
برای کوچک کردن شکم میتوانید کمی پیاده روی کنید
موفق باشید

hamidgol
25-09-2009, 20:47
سلام عزيزان من تازه عضو شدم و تازه وارد هستم
حدود دو سال ميشه که بدنسازي کار ميکنم. با وزن 84کيلو و قد 1.80
تصميم گرفتم يه دوره حجم پروتئيني برم که براي اين کار مربيم يه پروتئين lean max از شرکت spn : sport power nutrition داده که روش زده 42گرم پروتئين chocolate flavor
اگه کسي ميتونه اطلاعاتي به من بده ممنون ميشم آخه يکم تو مصرفش دو دلم
چون برام نا آشنا است.

ad70
27-09-2009, 17:00
سلام عزيزان من تازه عضو شدم و تازه وارد هستم
حدود دو سال ميشه که بدنسازي کار ميکنم. با وزن 84کيلو و قد 1.80
تصميم گرفتم يه دوره حجم پروتئيني برم که براي اين کار مربيم يه پروتئين lean max از شرکت spn : sport power nutrition داده که روش زده 42گرم پروتئين chocolate flavor
اگه کسي ميتونه اطلاعاتي به من بده ممنون ميشم آخه يکم تو مصرفش دو دلم
چون برام نا آشنا است.

دوست عزیز

مکمل مصرفی شما تاییدیه جهانی دارد و مشکلی برای مصرف این مکمل ندارید

اگر مشکلی در مورد نحوه مصرف این مکمل دارید اعلام کنید تا برنامه غذایی این مکمل را خدمت شما عرضه کنم

hamidgol
30-09-2009, 11:52
سلام
آيا ميشه همزمان در يک دوره حجم مکملهاي کراتين آمينو و گلوتامين و يک مکمل پروتئيني رو مصرف کرد؟
اگه مشکلي نداره برام برنامه مصرفشون رو باهم بدين تا بتونم نتيجه خوبي بگيرم و برام مشکلي پيش نياد.
لطفآ يه برنامه غذايي خوب براي دوره حجم به من بدين
وزن: 83 قد: 1.80 سابقه تمرين: حدود دو سال
ممنون

ad70
30-09-2009, 21:15
سلام
آيا ميشه همزمان در يک دوره حجم مکملهاي کراتين آمينو و گلوتامين و يک مکمل پروتئيني رو مصرف کرد؟
اگه مشکلي نداره برام برنامه مصرفشون رو باهم بدين تا بتونم نتيجه خوبي بگيرم و برام مشکلي پيش نياد.
لطفآ يه برنامه غذايي خوب براي دوره حجم به من بدين
وزن: 83 قد: 1.80 سابقه تمرين: حدود دو سال
ممنون

دوست عزیز

بله دو ست عزیز میتوانید چنین دوره ای را مصرف کنید

بهتر است از کراتین و امینو و گلوتامین و یک مکمل دیگر استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید

برنامه مصرفی مکملها در بخش موجود میباشد میتوانید مراجعه کنید و مصرف کنید

hamidgol
02-10-2009, 13:18
سلام
در دوره حجم چند روز در هفته بايد کار کني
آيا سه روز کفايت ميکنه؟
يا بايد 6 روز برم؟
ممنون

ad70
03-10-2009, 18:48
سلام
در دوره حجم چند روز در هفته بايد کار کني
آيا سه روز کفايت ميکنه؟
يا بايد 6 روز برم؟
ممنون

دوست عزیز

اگر از برنامه کامل و منسجمی برای دوره حجم خود استفاده میکنید پیشنهاد میشود چهار جلسه در هفته مشغول به فعالیت بدنسازی شوید

تا نتیجه کاملی بگیرید

hamidgol
09-10-2009, 11:45
سلام
آيا بايد کراتين و گلوتامين رو همزمان در يک لحظه مصرف کرد؟ يعني هردو قبل تمرين و بعد تمرين؟ چون باهم در جذب رقابت دارند.
آيا براي کراتين بارگيري لازمه يا نه؟ چون امروزه ميگن ديگه بعد از دو هفته مصرف بارگيري صورت ميگيره
ممنون

ad70
09-10-2009, 17:33
سلام
آيا بايد کراتين و گلوتامين رو همزمان در يک لحظه مصرف کرد؟ يعني هردو قبل تمرين و بعد تمرين؟ چون باهم در جذب رقابت دارند.
آيا براي کراتين بارگيري لازمه يا نه؟ چون امروزه ميگن ديگه بعد از دو هفته مصرف بارگيري صورت ميگيره
ممنون

بستگی به برنامه زمانبندی شده شما برای مصرف دارد

اما اگر برای بعد از تمرین کمی وقفه بیاندازی تاثیر خوبی برای جذب دارد

بله برای مصرف کراتین دوره بار گیری باید طی شود

hamidgol
10-10-2009, 23:37
سلام
آيا ميتونم با سه روز در هفته بارگيري کنم؟
چون شرايط کاريم طوريه که نميتونم بيشتر از سه روز در هفته تمرين کنم
لطفآ راهنمايي کنيد
ممنون

ad70
11-10-2009, 20:33
سلام
آيا ميتونم با سه روز در هفته بارگيري کنم؟
چون شرايط کاريم طوريه که نميتونم بيشتر از سه روز در هفته تمرين کنم
لطفآ راهنمايي کنيد
ممنون

بله مشکلی در بارگیری نیست در سه روز در هفته نیز میتوان بارگیری کرد

challi
15-10-2009, 13:08
سلام.من چند ماهی است که ورزش بدنسازی کار میکنم.هدف اصلی من این بوده که وزنم را بالا ببرم.الان مربی باشگاه پیشنهاد کرده که یک دوره مکمل و دارو را بگزرانم و قول داده که جواب میده گفتمک قبل ان با شما دوستان در میان بزارم تا راهنمایی کنید و نظرتان را بفرمایید.قدم 172وزنم 61سنم 30 متاهل هستم.
رژیم پیشنهادی مربی:پانزده تا امپول تستسترون .یک عدد کراتین.یک عدد پودر کربو هیدرات 4 کیلویی.120 عدد قرص اکسی متولون تایلند یا المان.
بیشتر قصد من اینه که ایا از اکسی استفاده کنم؟چه خطراتی ممکنه داشته باشه؟در مورد تستسترون چی؟اصلا این برنامه خوبه برای من یانه؟پولش مهم نست می خوام سالم باشه و ضرر کم .بخشید که طولانی شد.ممنونم

ad70
15-10-2009, 13:57
سلام.من چند ماهی است که ورزش بدنسازی کار میکنم.هدف اصلی من این بوده که وزنم را بالا ببرم.الان مربی باشگاه پیشنهاد کرده که یک دوره مکمل و دارو را بگزرانم و قول داده که جواب میده گفتمک قبل ان با شما دوستان در میان بزارم تا راهنمایی کنید و نظرتان را بفرمایید.قدم 172وزنم 61سنم 30 متاهل هستم.
رژیم پیشنهادی مربی:پانزده تا امپول تستسترون .یک عدد کراتین.یک عدد پودر کربو هیدرات 4 کیلویی.120 عدد قرص اکسی متولون تایلند یا المان.
بیشتر قصد من اینه که ایا از اکسی استفاده کنم؟چه خطراتی ممکنه داشته باشه؟در مورد تستسترون چی؟اصلا این برنامه خوبه برای من یانه؟پولش مهم نست می خوام سالم باشه و ضرر کم .بخشید که طولانی شد.ممنونم

دوست عزیز

دوره ای که مربی شما به شما پیشنهاد کرده است دوره ای بسیار قوی میباشد اما یک نکته اگر شما مبتدی بدنسلزی هستید به شما پیشنهاد چنین دورهای را نمیکنم

شما همزمان دو دارو از نوع هورمونی را وارد بدن خود میکنید اگر تمرین فشرده ای دارید و اگر میتوانید این تستسترونها را در بدن خود بسوزانید موردی ندارد

در هر دوره ما به بچه ها پیشنهاد 80 تا 90 تایی اکسی را میکنیدم حال 120 تایی رو خبر نداشتم و پیشنهاد نمیکنم

بهتره شما که دوره اول خود را میخواهید شروع کنید از همون کراتین و مکملهایی غذایی استفاده کنید تا هم کمتر اثر سویی بر روی شما داشته باشد و هم کم هزینه باشد

challi
15-10-2009, 21:34
ممنون دوست من که من را راهنمایی کردید.قبلا در همین تالار یکی از دوستان در مورد شبه هورمونها صحبت کرد و گفت داروهای شبه هورمونی است که اثر سوی چندانی ندارد انها چطورا شرمنده اسمشون یادم نیست. راستی اصلا برای من لازمه که برای اضافه کردن وزنم بیام و از هورمون اسفاده کنم؟به قول شما همون کراتین وکربوهیدرات چطوره؟اگه چندتایی ناندرلون قاطیش استفاده کنم چی؟
اگر پیشنهاد استفاده از هورمون یا شبه هورمون دارید لطفا برام برنامه استفادش را هم بزار ممنونم.یه سوال پایانی دارم ایا مصرف امینو 2222 برای شرایط من لازمه؟ممنونممممممممممممممم

Sorano
16-10-2009, 12:22
سلام
قیمت پودر پروتئین مگامس چنده؟
گلوتامین روزی چند بار مصرف کنم؟

ad70
16-10-2009, 14:21
ممنون دوست من که من را راهنمایی کردید.قبلا در همین تالار یکی از دوستان در مورد شبه هورمونها صحبت کرد و گفت داروهای شبه هورمونی است که اثر سوی چندانی ندارد انها چطورا شرمنده اسمشون یادم نیست. راستی اصلا برای من لازمه که برای اضافه کردن وزنم بیام و از هورمون اسفاده کنم؟به قول شما همون کراتین وکربوهیدرات چطوره؟اگه چندتایی ناندرلون قاطیش استفاده کنم چی؟
اگر پیشنهاد استفاده از هورمون یا شبه هورمون دارید لطفا برام برنامه استفادش را هم بزار ممنونم.یه سوال پایانی دارم ایا مصرف امینو 2222 برای شرایط من لازمه؟ممنونممممممممممممممم

دوست عزیز

تاثیر هورمون به صورت مقطعی میباشد و اثری ماندگار ندارد

شما برای افزایش وزن بیشتر از مکملها استفاده کنید تا دارو ها

بهترین دوره برای شما مصرف یک عدد کراتیم یک امینو همراه با یک بسته مکمل از نوع کربوهیدرات میباشد

در صورت لزوم نیز میتوانید از اکسی استفاده کنید

ad70
16-10-2009, 14:23
سلام
قیمت پودر پروتئین مگامس چنده؟
گلوتامین روزی چند بار مصرف کنم؟

پودرهای مگا مس بسته به وزن ان قیمتهای مختلفی دارد

قیمت انها از حدود 60 هزار تومان در باز موجود هست تا 120 هزار تومان

گلوتامین را نیز میتوانید روزانه پنج تا ده گرم مصرف کنید

challi
16-10-2009, 19:35
ممنون از راهنمایی مفیدتان.گفتید آمینو .
به چه صورت در بازار عرضه می شود .از بعضیهاشنیدم به صورت قرص است درسته؟برنامه مصرف انها چطوریه؟

محمدرضا
16-10-2009, 20:00
سلام دوستان عزیز
خوبید؟
یک سوال
الان 2 سال است که به طور کامل هفته ای 4 یا 5 روز ورزش بدنسازی می کنم.
حدود 1 سال است که شروع به مصرف پروتیئن کردم.
به طور مثال الان در یک دوره حجم هستم.برنامه حجمی - مصرف کراتین - پروتئین از شرکت اپتیمم.. همچنین مصرف ویتامین c اضافی و...
نمیدونم ولی حالا فکر می کنم دیگر از این بیشتر بدنم حجم و رشد نمی کند.من عضلات بازوی حجیم تر می خواهم و...
به من گفته شد با مصرف پودر و... بیشتر از این جواب نخواهی گرفت..
تا به حال تزریق آمپول و... هم نداشتم
میدونم اطلاعاتی که دادم کامل نیست و میخوام یکم راهنماییم کنید.
ad70
17-10-2009, 20:49
ممنون از راهنمایی مفیدتان.گفتید آمینو .
به چه صورت در بازار عرضه می شود .از بعضیهاشنیدم به صورت قرص است درسته؟برنامه مصرف انها چطوریه؟

دوست عزیز

امینو به صورت قرص در بازار موجود هست و بسته ان به تعداد 336 عدد در بازار و در انواع مختلف مارکها موجود میباشد

انها را میتوانید روزانه شش تا نه عدد مصرف کنید

دو عدد ناشتا

دو عدد قبل از ناهار

دو عدد بعد از تمرین

ad70
17-10-2009, 20:54
سلام دوستان عزیز
خوبید؟
یک سوال
الان 2 سال است که به طور کامل هفته ای 4 یا 5 روز ورزش بدنسازی می کنم.
حدود 1 سال است که شروع به مصرف پروتیئن کردم.
به طور مثال الان در یک دوره حجم هستم.برنامه حجمی - مصرف کراتین - پروتئین از شرکت اپتیمم.. همچنین مصرف ویتامین c اضافی و...
نمیدونم ولی حالا فکر می کنم دیگر از این بیشتر بدنم حجم و رشد نمی کند.من عضلات بازوی حجیم تر می خواهم و...
به من گفته شد با مصرف پودر و... بیشتر از این جواب نخواهی گرفت..
تا به حال تزریق آمپول و... هم نداشتم
میدونم اطلاعاتی که دادم کامل نیست و میخوام یکم راهنماییم کنید.
دوست عزیز

ورزش بدنسازی به شیوه قدیمی و مدرن لازمه تغذیه خوب و عالی میباشد

رشد عظلات شما به خودی خود غیر قابل ارتقا و حجم هستند شما در ابتدا عرض کردید که یک دوره مکمل مصرف کردید و نتیجه دلخواه نگرفتید

بنده نیز هورمون و یا دارو را به شما پیشنهاد نمیکنم چون بنده به شخصا با ان مخالف هستم
درست است که شما با تزریق انواع هورمونها میتوانید حجم عظلانی خود را بالا ببرید اما ان نیز شگرد و رسوم خاص خود را دارد

بهتر است شما از همان مکملها مصرف کنید اما برنامه خود را به صورت حجمی انجام دهید

محمدرضا
17-10-2009, 21:13
دوست عزیز

ورزش بدنسازی به شیوه قدیمی و مدرن لازمه تغذیه خوب و عالی میباشد

رشد عظلات شما به خودی خود غیر قابل ارتقا و حجم هستند شما در ابتدا عرض کردید که یک دوره مکمل مصرف کردید و نتیجه دلخواه نگرفتید

بنده نیز هورمون و یا دارو را به شما پیشنهاد نمیکنم چون بنده به شخصا با ان مخالف هستم
درست است که شما با تزریق انواع هورمونها میتوانید حجم عظلانی خود را بالا ببرید اما ان نیز شگرد و رسوم خاص خود را دارد

بهتر است شما از همان مکملها مصرف کنید اما برنامه خود را به صورت حجمی انجام دهید

ازت ممنونم.
اتفاقا امروز که باشگاه بودم مربی داشت میگفت یک دوره وینسترول به همراه ناندرلون خوب است.ضرری هم نداره! امیدوارم اسم ها را درست نوشته باشم.در کل خودم اصلا از تزریق آمپول ها خوشم نمیاد و بیشتر فکر آینده هستم....
الان هم که دارم کراتین و پروتئین استفاده می کنم خوبه ولی خواهان حجم بازوهای بیشتر و بهتر هستم.این ورزش طوری هست که هر چه بیشتر وارد بشی بیشتر میخواهی و انتظارت هر روز بیشتر میشه...

challi
19-10-2009, 22:46
ad70ممنونم.الان دارم از یک کراتین و یک پودر کربو برای اضافه وزن استفاده میکنم.به نظر شما می تونم از آمینو و پروتین هم به همراه این دو مکمل استفاده کنم؟
اگه امکان داره بفرمایید آمینو برای بدنسازی اون هم اضافه کردن وزن اهمیت داره؟یا فقط برای تفکیک کردن عضلات استفاده می شه؟سپاسگزارم.

ad70
20-10-2009, 21:06
ad70ممنونم.الان دارم از یک کراتین و یک پودر کربو برای اضافه وزن استفاده میکنم.به نظر شما می تونم از آمینو و پروتین هم به همراه این دو مکمل استفاده کنم؟
اگه امکان داره بفرمایید آمینو برای بدنسازی اون هم اضافه کردن وزن اهمیت داره؟یا فقط برای تفکیک کردن عضلات استفاده می شه؟سپاسگزارم.

دوست عزیز

شما میتوانید از امینو استفاده کنید

ولی پودر پروتئین را برای دوره بعدی خود در نظر بگیرید.دو نوع امینو در بازار موجود هست یک نمونه ان مخصوص تفکیک بندی عضلات میباشد و به اصطلاح اب زیر پوست را جمع اوری میکند

و نوع بعدی ان نیز اب به زیر پوست میاندازد بهترین امینو برای شما امینو 10.000 هست

siyavash60
22-10-2009, 12:16
سلام
اطلاعاتی در موردGourmet Gainer از شرکتmax muscle میخواستم
بروتیین با طعم وانیلی .
ممنون

siyavash60
22-10-2009, 12:22
در ضمن دوست من حدود 4 سال سابقه تمرین داره.
در این مدت هر زمان که تمرین میکنه از فردای اون روز تا 2 الی3 روز عظله مورد فشار درد میکنه ایا دلیل خاصی داره.
ممنون

ad70
22-10-2009, 14:50
سلام
اطلاعاتی در موردGourmet Gainer از شرکتmax muscle میخواستم
بروتیین با طعم وانیلی .
ممنون

دوست عزیز

محصولی که نام بردید از محصولات شرکت مکس مکنوم هست که پروتئین خالص همراه با بیست درصد کربوهیدرات هست که با دو طعم وانیل و شکلاتی در بازار موجود میباشد

قیمت مناسبی در مقایسه با دیگر پروتئینهای هم ردیف خود دارد و در کل از محصولات جالبی به شمار میرود

در ضمن دوست من حدود 4 سال سابقه تمرین داره.
در این مدت هر زمان که تمرین میکنه از فردای اون روز تا 2 الی3 روز عظله مورد فشار درد میکنه ایا دلیل خاصی داره.
ممنون

دوست عزیز

یک موردی که بیشتر افرادی که ورزش را ادامه میدهند و مدتی بعد ان را رها میکنند این یک معضل طبیعی هست

در ابتدا فشار به عضله وارد میشود و عظله مورد فشار و انقباظ قرار میگیرد و بعد از مدتی ان را رها میکند و عضله سیل نضولی به خود میگیرد که این عمل هم برای خود و عظله خطر ناک هست.بهترین راه برای مدتی این است که بعد از تمرین دوش اب ولرمی بگیرید تا رو به راه شوید

challi
23-10-2009, 21:03
دوست عزیز

شما میتوانید از امینو استفاده کنید

ولی پودر پروتئین را برای دوره بعدی خود در نظر بگیرید.دو نوع امینو در بازار موجود هست یک نمونه ان مخصوص تفکیک بندی عضلات میباشد و به اصطلاح اب زیر پوست را جمع اوری میکند

و نوع بعدی ان نیز اب به زیر پوست میاندازد بهترین امینو برای شما امینو 10.000 هست
ممنونم.این را که گفتید از کجا باید تهیه کنم و چقد فی میخوره ؟تو باشگاه ما آینو دارن با مارک دیاماتیز از نوع مایع است نمی دونم ایا 10000است یانه؟به هر صورت مایع را میگن زود جذبه درسته ؟به نظرتون همون رو بگیرم یا نه؟مارک دیاماتیز چطوره؟

Nasir1381
23-10-2009, 21:15
ممنونم.این را که گفتید از کجا باید تهیه کنم و چقد فی میخوره ؟تو باشگاه ما آینو دارن با مارک دیاماتیز از نوع مایع است نمی دونم ایا 10000است یانه؟به هر صورت مایع را میگن زود جذبه درسته ؟به نظرتون همون رو بگیرم یا نه؟مارک دیاماتیز چطوره؟

آمینو Twinlab از همه ء آمینوها برتره و قیمتش تقریبا" 30000 تومانه
شربتیه و زود جذب میشه
تهیه از تهران ناصر خسرو کوچه مروی پاساژ معظم
اکثرشون دارن

sam_1980ir
23-10-2009, 21:33
سلام و خسته نباشید
من الان حدود یک ماه است که از آمینو اسید 2222 شرکت اپتیموم استفاده می کنم من چون آب و چربی زیر پوستم هست می خواستم ببینم به دردم می خوره یا نه چون الان یک ماهه می خورم زیاد فرقی نکردم روزی 12 عدد نیز می خورم

Nasir1381
23-10-2009, 21:39
سلام و خسته نباشید
من الان حدود یک ماه است که از آمینو اسید 2222 شرکت اپتیموم استفاده می کنم من چون آب و چربی زیر پوستم هست می خواستم ببینم به دردم می خوره یا نه چون الان یک ماهه می خورم زیاد فرقی نکردم روزی 12 عدد نیز می خورم

بله خوبه ولی Twinlab بهتره
ضمنا" تمرینتو باید به صورت ستهای کمتر و تعدادهای بیشتر ادامه بدی
مثلا" 15*3 ویا 18*3 بزنی
کلا" تعداد زدن برای چربی سوزی و تفکیک بدنه

siyavash60
24-10-2009, 12:06
اقا ممنون
من اینGourmet GAINER
بودر رو چطور باید مصرف کنم فروشنده میگفت دو بیمانه بعداز صبحانه دو بیمانه بعد از تمرین
من سه روز در هفته تمرین دارم ایا باید هر روز از این بودر استفاده بکنم یا خیر واین بودر رو تا کی باید بخورم وزن 750/2کیلو گرمی است

siyavash60
24-10-2009, 12:10
اقا دوستم مدتها بعد از تمرین دوش میگرفت ولی باز هم همون مشکل عضله درد روز بعد از تمرین رو داشته الان هم با اینکه دوش نمیگیره باز هم داره

ad70
24-10-2009, 18:57

دوست عزیز

امینو از نوع مایع چند صباحی هست که وارد بازار ایران شده است و هنوز قدرت جذب خود را اثبات نکرده است ولی به قول شما و دوست عزیزمون قدرت جذی سریعی نسبت به نوع جامد خود دارد

اگر ممکن است همان قرص را تهیه کنید و مصرف کنید

مارک دایماتیز ان نیز با تعداد 336 عدد قیمت ان نیز 34.000 است

ad70
24-10-2009, 18:59
سلام و خسته نباشید

دوست عزیز

بهترین امینو برای شما امینو 10.000 از نوع pvcمیباشد

این نوع در جذب اب زیر پوست به شما کمک میکند

ad70
24-10-2009, 19:03
اقا ممنون
من اینGourmet GAINER
بودر رو چطور باید مصرف کنم فروشنده میگفت دو بیمانه بعداز صبحانه دو بیمانه بعد از تمرین
من سه روز در هفته تمرین دارم ایا باید هر روز از این بودر استفاده بکنم یا خیر واین بودر رو تا کی باید بخورم وزن 750/2کیلو گرمی است
دوست عزیز

هر پیکاپ در حدود سی گرم پودر در خود جای میدهد

شما نیز یک یا یک ونیم پیمانه را در شیر به خوبی حل کرده و یک وعده به عنوان میان وعده صبح مصرف کنید وعده بعدی را نیز قبل از تمرین یا بعد از تمرین دوره این پودرها چهل روزه میباشد

اقا دوستم مدتها بعد از تمرین دوش میگرفت ولی باز هم همون مشکل عضله درد روز بعد از تمرین رو داشته الان هم با اینکه دوش نمیگیره باز هم داره

اگر این مشکل پا برجا هست فشار بیش از حد بر عظله هست که باید وزنه های خود را کم کند

و به خوبی قبل از تمرین به مدت ده دقیق بدن خود را گرم کند

siyavash60
07-11-2009, 18:29
این پودر پروتین رو هر روز بخورم یا یک روز در میان روز تمرینات

Nasir1381
07-11-2009, 18:40

هر روز باید بخوری

ad70
07-11-2009, 18:48

دوست عزیز

مکملهای پروتئینه را شما میتوانیدقبل و بعد از تمرین مصرف کنید

روزانه یک یا دو پیمانه یک عدد به عنوان میان وعده و وعده دیگر بعد از تمرین استفاده شود که نتیجه بهتری برای شما داشته باشد

reza-k
25-11-2009, 18:49
سلام

من الان 7 ماه هستش که دارم تمرین می کنم و وزنم 70 کیلو با 174 سانتی متر قد.... من

پروتئین خریدم به عنوان مکمل؛ می خواستم بدونم که آیا باید برای اولین دوره بدون بارگیری برم

یا باید بارگیری کنم...؟ اگر یک توضیحی در خصوص نوع مصرف هم به من بدید ممنون میشم...

با سپاس

ad70
26-11-2009, 15:40
سلام

من الان 7 ماه هستش که دارم تمرین می کنم و وزنم 70 کیلو با 174 سانتی متر قد.... من

پروتئین خریدم به عنوان مکمل؛ می خواستم بدونم که آیا باید برای اولین دوره بدون بارگیری برم

یا باید بارگیری کنم...؟ اگر یک توضیحی در خصوص نوع مصرف هم به من بدید ممنون میشم...

با سپاس

دوست عزیز

خیر برای استفاده از مکملها دوره بارگیری احتیاج نیست

شما بر اساس نحوه مصرف روی جلد میتوانید از ان استفاده کنید

در داخل بسته شما یک عدد پیکاب قرار دارد که روزانه به طور متوسط شصت تا نود گرم میتوانید مصرف کنید

دستور مصرف نیز صبح برای ساعت ده صبح یک پیمانه همراه با دو لیوان شیر

یک پیمانه همراه با دو لیوان شیر قبل از تمرین یا نیم ساعت قبل از تمرین

یک پیمانه نیز بعد از تمرین و یا قبل از خواب مصرف کنید

Sorano
03-12-2009, 20:00
طریقه مصرف و قیمت پروتئین smart و قرص ZMA رو میخوام

ad70
05-12-2009, 15:26
طریقه مصرف و قیمت پروتئین smart و قرص ZMA رو میخوام

دوست عزیز

این نوع مکمل در اوزان مختلفی در بازار موجود میباشد

که نوع ارزان ان از قیمت 45 هزار تومان در بازار موجود میباشد تا بالاترین ان صد هزار تومان

طریقه مصرف ان نیز در همین تایپیک توضیح داده شده است

arubarzann
10-01-2010, 22:26
دوستان با درود
من یه برنامه غذایی میخوامکسی از استاتید میتونه کمک کنه؟
با سپاس :53:

POURYA-NET
16-01-2010, 00:54
سلام من مربیم این دارو رو بهم داده Trenbolone E 1000 هم می خواستم قیمتشو بدونم هم اطلاعاتی دربارش که برا چی بکار میره ممنون میشم

ad70
16-01-2010, 18:12
سلام من مربیم این دارو رو بهم داده Trenbolone E 1000 هم می خواستم قیمتشو بدونم هم اطلاعاتی دربارش که برا چی بکار میره ممنون میشم

دوست عزیز

مکمل فوق از خانواده تستسترونها میباشد و خود یک نوع دوپینگ بر اساس نظریه جدید و ثابت شده گزارش شده است

کار اصلی ان حجم دهی عظلانی در قسمت بافتهای سخت و زیر پوستی میباشد اندکی به اظافه وزن شما و افزایش قدرت شما نیز کمک میکند

اگر به این دارو حساسیت نداشته باشید موردی نیست در غیر این صورت با زدن جوض و خارش پوست همراه خواهید شد

POURYA-NET
16-01-2010, 21:47
دوست عزیز

مکمل فوق از خانواده تستسترونها میباشد و خود یک نوع دوپینگ بر اساس نظریه جدید و ثابت شده گزارش شده است

کار اصلی ان حجم دهی عظلانی در قسمت بافتهای سخت و زیر پوستی میباشد اندکی به اظافه وزن شما و افزایش قدرت شما نیز کمک میکند

اگر به این دارو حساسیت نداشته باشید موردی نیست در غیر این صورت با زدن جوض و خارش پوست همراه خواهید شد

ممنون که جواب دادین می تونید حدود قیمتشم بگید چنده

ad70
17-01-2010, 18:25
ممنون که جواب دادین می تونید حدود قیمتشم بگید چنده
دوست عزیز

قیمت مختلفی در بازار موجود میباشد یک نوع روسی و یک نوع ترکی این محصول در بازار موجو میباشد

قیمت ان در حدود 15 الی 20 دلار در بازار تثبیت شده است

البته نوع روسی ان قیمتی در حدود 40 هزار تومان در بازار برای خود اختصاص داده است

bh61
29-01-2010, 19:46
سلام من پسر هستم دو سه سالی است چربی زیر پوست من در قسمت سینه هام تجمع پیدا کرده 23 سال سن دارم لطفا حرکات ورزشی به من معرفی کینید تا سریعا ابشون کنم متشکرم.

ad70
30-01-2010, 17:31
سلام من پسر هستم دو سه سالی است چربی زیر پوست من در قسمت سینه هام تجمع پیدا کرده 23 سال سن دارم لطفا حرکات ورزشی به من معرفی کینید تا سریعا ابشون کنم متشکرم.

دوست عزیز

چربی زیر پوست ان هم در قسمت سینه فقط و فقط توسط حرکات قفسه ای باز میشود

به نوعی اب میشود

شما میتوانید حرکات قفسه سینه تخت و بالا سینه دمبل را به صورت بسته انجام دهید

bh61
30-01-2010, 19:04
سلام دوست من میشه این حرکات رو همراه با عکس واسه من نشون بدید یه دنیا ممنونت میشم.اومدی آبادان هواتو دارم!

دوست عزیز

چربی زیر پوست ان هم در قسمت سینه فقط و فقط توسط حرکات قفسه ای باز میشود

به نوعی اب میشود

شما میتوانید حرکات قفسه سینه تخت و بالا سینه دمبل را به صورت بسته انجام دهید

POURYA-NET
04-02-2010, 15:18
سلام
من یک مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید من در بچگیم گردنم رو زیره لیزر گذاشتم بنا به بیماری که داشتم و ماهیچه های گردنم اب شد و خیلی ضعیف و الان که 27 سالمه گردنم نصبت به اعضای دیگه بدنم کوچیکتره بدنسازی هم که میرم تمام اعضای بدنم خوب روشت می کنه بجز گردم البته گردنم کار می کنم خلاصه اعصابمو خورد کرده حتی یک روز درمیان گردن کار می کنم دراز می کشم رو میز یه وزنه هم رو سرم میزارم بالا پایین می کنم ولی ماهیچه های گردنم ضعیفتر از این حرفاس به این راحتی روشت نمی کنه ممنون میشم اگر راهی یا بتونید مشکلمو حل کنید

ad70
04-02-2010, 17:48
سلام
من یک مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید من در بچگیم گردنم رو زیره لیزر گذاشتم بنا به بیماری که داشتم و ماهیچه های گردنم اب شد و خیلی ضعیف و الان که 27 سالمه گردنم نصبت به اعضای دیگه بدنم کوچیکتره بدنسازی هم که میرم تمام اعضای بدنم خوب روشت می کنه بجز گردم البته گردنم کار می کنم خلاصه اعصابمو خورد کرده حتی یک روز درمیان گردن کار می کنم دراز می کشم رو میز یه وزنه هم رو سرم میزارم بالا پایین می کنم ولی ماهیچه های گردنم ضعیفتر از این حرفاس به این راحتی روشت نمی کنه ممنون میشم اگر راهی یا بتونید مشکلمو حل کنید

دوست عزیز

ماهیچه گردن شما ضعیف شده است

اگر ممکن است حرکات بارفیکس را انجام دهید به به حال بالا و پایین

از میله بارفیکس اویزان شوید و گردن خود را بالا و پایین کنید

در صورت انکان بندهایی در بازار موجود میباشد که با ان میتوانید حرکات گردن را با وزنه به خوبی انجام دهید

POURYA-NET
06-02-2010, 01:36
ممنون که جواب دادین به نظرتون امیدی هست گردنم باز کلفت بشه بنظرتون چقدر طول می کشه تا درشت بشه درضمن در حالت تمرین من باید چند بار گردنمرو بالا پایین کنم میشه یک توضیحی بدید من رو این موضوع خیلی حساسم

am38
06-02-2010, 07:08
سلام
من قدم 175 و وزنم 85 کیلکو هستش ومیخوام بدونم چقدر اضافه وزن دارم؟البته چاق نیستم اما چربی دور شکم وپهلو دارم وخواهش میکنم یک برنامه خوب برای آب کردن چربی شکم بهم بدید!مرسی

mama1i
06-02-2010, 17:25
با سلام این مکملهایی که اسم بردینو اگه جایی رو میشناسین که اصل شو میشه خرید معرفی کنین مرسی

ad70
06-02-2010, 18:27
ممنون که جواب دادین به نظرتون امیدی هست گردنم باز کلفت بشه بنظرتون چقدر طول می کشه تا درشت بشه درضمن در حالت تمرین من باید چند بار گردنمرو بالا پایین کنم میشه یک توضیحی بدید من رو این موضوع خیلی حساسم

دوست عزیز

عظله گردن از سخت ترین عظلاتی هست که دیرتر رشد و حجم پیدا میکند

حرکت گردن را شما به مدت سه تا چهار ست و هر طرف از گردن را به مدت پنج دقیقه میتوانید انجام دهید

ad70
06-02-2010, 18:29
سلام
من قدم 175 و وزنم 85 کیلکو هستش ومیخوام بدونم چقدر اضافه وزن دارم؟البته چاق نیستم اما چربی دور شکم وپهلو دارم وخواهش میکنم یک برنامه خوب برای آب کردن چربی شکم بهم بدید!مرسی

دوست عزیز

بارها در بخش برنامه برای اب کردن چربی شکم ارائه داده شده است

شما نیز برای اب کردن شکم در کنار برنامه تمرینی خود از حرکات شکم و کرانچ استفاده کنید البته بهترین درصد اب سوزی چربی شکم را در صبح ناشتا میتوانید تجربه کنید

ad70
06-02-2010, 18:32
با سلام این مکملهایی که اسم بردینو اگه جایی رو میشناسین که اصل شو میشه خرید معرفی کنین مرسی

دوست عزیز

فروشگاهای زیادی در تهران موجود میباشد که بهترین مکملها را ارائه میدهند

البته هزینه اصل بودن مکمل به مراتب بیشتر از قلابی بودن ان است

last samurai 86
06-02-2010, 18:35
با سلام

من حدود 9 سال ورزش رزمی میکردم و وزنم نسبت به قدم میزان بود اما به علت مسدومیت 1سال تمرین رو گذاشتم کنار..ولی دوباره شروع کردم.حلا حدود 15 کیلو اضافه وزن دارم.یکی از دوستان بهم گفت از هیدروکسی کات استفاده کن..حالا می خوام شما یه راهنمایی کنید و قرصی رو بهم معرفی کنید که بدون عوارض باشه و بتونه اضافه وزنمو هراه با ورزش کم کنه..
ممنون

POURYA-NET
07-02-2010, 01:51
دوست عزیز

عظله گردن از سخت ترین عظلاتی هست که دیرتر رشد و حجم پیدا میکند

حرکت گردن را شما به مدت سه تا چهار ست و هر طرف از گردن را به مدت پنج دقیقه میتوانید انجام دهید

1-دوست گلم هر طرف گردن 4 ست 15 تا خوبه یا بیشتر از 15 تا باشه؟
2-راستی دارویی یا مکملی برای اینکه زودتر کمک کنه اعضلاته گردنم زودتر رشت کنه چی پیشنهاد می کنی؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید

ad70
07-02-2010, 17:24
با سلام

من حدود 9 سال ورزش رزمی میکردم و وزنم نسبت به قدم میزان بود اما به علت مسدومیت 1سال تمرین رو گذاشتم کنار..ولی دوباره شروع کردم.حلا حدود 15 کیلو اضافه وزن دارم.یکی از دوستان بهم گفت از هیدروکسی کات استفاده کن..حالا می خوام شما یه راهنمایی کنید و قرصی رو بهم معرفی کنید که بدون عوارض باشه و بتونه اضافه وزنمو هراه با ورزش کم کنه..
ممنون

دوست عزیز

یکی از بهترین قرصها برای سوزاندن چربی همین هیدروکسی کات میباشد

ولی در صورت مصرف این قرص و پس از قطع این دوره پس از مدتی چربی به محل خود برگشته و نسبت به دفعه قبل بیشتر حجم خواهید گرفت

بهتر است با ورزش و رژیم مناسب این اضافه وزن را جبران کنید

ad70
07-02-2010, 17:26
1-دوست گلم هر طرف گردن 4 ست 15 تا خوبه یا بیشتر از 15 تا باشه؟
2-راستی دارویی یا مکملی برای اینکه زودتر کمک کنه اعضلاته گردنم زودتر رشت کنه چی پیشنهاد می کنی؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید

دوست عزیز

ست معرفی شده را انجام دهید تا عظلات روند رو به رشد خود را در پی گیرد

بهترین حرکات برای گردن همین روش میباشد هیچ دارویی و مکملی را جایگزین نکنید

jeniuine
15-03-2010, 14:14
با سلام و خسته نباشید ؛ پستهای شما رو دنبال میکردم ، متوجه شدم که پاسخهای شما بسیار جامع و کامل و در عین حال دوستانه و دلسوزانه مطرح شده اند. از این بابت جدا قدردانی منو بپذیرید .

من 31 ساله هستم ، قد 180، وزن 84، دور کمر 91 و از لحاظ تیپ بدنی نمیدونم آیا جزو مزومورف یا اندومورف هستم ولی این طور بگم که سینه های نیمه سفت و تا حدودی نوک تیز دارم و مچ دست و پاهام نسبتا لاغرتر از اونچه که از جثه ام انتظار میره هستن . یه کوچولو زیر شکمی که ازش بیزارم ! و یه قضیه هم اینکه موقع نشستن شکمم یکی دو تا تا میخوره! (البته در کل با لباس از نظر اکثریت کاملا فیت به نظر میام ولی خودم چندان اعتقادی به این قضیه ندارم!) مدت 5 ماهیه که وارد دنیای فیتنس شده ام که در واقع هدف اصلیم محسوب میشه . منظورم اینه که هدفم درکل کم کردن چربیهای زائد بدنم و در عین حال پرورش عضلات بدنم به صورت همزمان ! هست تا حدی که عضلات شکمم رو حس کنم .( راستش به بدنسازی حرفه ای مثل یه سری که عمرشون رو تو این راه میذارن یا یه سری که فقط حجم زیاد میکنن به علاوه یه شکم فربه! زیاد علاقه ای ندارم . مطمئنم که متوجه منظورم هستید. ) به هر حال تو این مدت 5 ماه من تونستم بدون استفاده از قرص و مکمل، حسابی وزن و سایز کم کنم (وزنم از 96 به 84 رسیده و لباسها هم که دیگه حداقل 2 سایز بزرگن!) اما متاسفانه وزنم دیگه روی همین 84 قفل شده و دیگه تکون نمیخوره . مربیم اصرار دارن که از چربی سوز استفاده کنم و به قولی انگار فقط در این صورت میتونم از برنامه های غذائی و نظارت ایشون بهره مند بشم ! من راستش با تحقیق تو یه سری سایتهای فیتنس اروپائی – امریکائی و محک زدن وضعیت بی ام آی و بی ام آر خودم به این نتیجه رسیدم که تنها و یا حداقل چیزی که میتونه تا حدودی کمکم کنه (به راهنمائی ای بوکهای فیتنس که اصلا محیط تبلیغاتی ندارند) استفاده از پروتئین وی هستش. به همین خاطر ترجیح دادم نظر استادانه شما رو جویا بشم.

آیا با استفاده از 1 پیمانه پروتئین وی مخلوط شده با یه سری مخلفات مثل موز و شیر و شیره افرا و … (که به گفته کتاب Secrets for a Lean Body از Mike Geary نیاز کربوهیدرات – پروتئین به نسبت 2 به 1 بعد از تمرین رو پاسخ میده) و انجام حرکات هوازی به مدت 40 – 60 دقیقه در روز به همراه حرکات وزنه ای بازو و سرشانه و زیر بغل و پا و غیره و حرکات شکم مثل کرانچ ووو میشه امیدوار بود که بدون استفاده از چربی سوز نتیجه بگیرم؟

سوال دوم : آیا پروتئین وی شرکت اپتیموم نوتریشن خوبه؟ آیا اصلی و تقلبی داره؟ آیا قیمت 65000 برای قوطی 5 پوندیش مناسبه یا باید ارزونتر باشه؟ (البته قیمتش توی سایتهای شاپینگ خارجی حدود 45 دلاره و تو سایتهای خرید ایرانی قیمت خورده 85000 !) این 65000 که عرض کردم رو از مکمل فروشی پرسیدم که به صورت قاچاق محصول رو وارد میکنند. آیا این تفاوت قیمت نشون دهنده کیفیت بد و خوب محصوله یا باز طبق معمول قیمت تعین شده توسط واسطه هائی است مثل شرکتهای ثبت شده ای که به اصطلاح وارد کننده انحصاری هستند و فقط بابت تائید محصول و رواج تفکر "تائید شده توسط وزارت بهداشت" اون هم برای محصول امریکائی!!! حدود 40 درصد قیمت رو افزایش میدن؟ آیا شما برند دیگه ای از این پروتئین پیشنهاد میکنید؟ مثل VP2 و ...

سوال سوم : اگر امکان داره میخواستم با توجه به شرایط بنده و در نظر گرفتن دیسک خفیفی که دارم یک برنامه ورزشی – تغذیه ای به من بدید. (به دلیل همین مشکل دیسک کمر یک سری حرکات مثل دراز نشست و یه سری حرکات ایستاده به علاوه حرکت زیر بغل قایقی که 15 روز مارو راهی فیزیوتراپی کرد رو نمیتونم انجام بدم. در عوض مثلا برای حرکات شکم بیشتر حرکاتی که ایروبیک کارا پیشنهاد میکنند مثل کرانج و .. رو انجام میدم که بدم نبوده.)

سوال چهارم : میشه فقط به صورت خلاصه بفرمائید که آیا فعالیت جنسی تاثیر مثبت یا منفی روی فعالیتهای بدنسازی و احیانا کیفیت و دوام پیشرفت عضلات دارد یا خیر؟ آیا برنامه خاصی که زمانبندی درستی رو لحاظ کنه در این خصوص وجود داره؟

سوال آخر : مشکلی که دائما تو باشگاه واسم پیش میاد مشکل تنفسه! میل زیادی به خمیازه پیدا میکنم و به سختی میتونم نفس عمیق بکشم. البته اینم بگم که دم و بازدم رو رعایت میکنم و کلا از تئوری تنفس تو ورزش بی اطلاع نیستم ولی هنوز مشکل به قوت خود باقیست. خیلی در این خصوص مطالعه کردم . توی بیشتر سایتهای غیر ایرانی به مشکل اضطراب یا Anxiety و عدم تمرکزاشاره کردن. من خودم بیشتر اضطراب رو به صورتهای دیگه ای تو ورزش حس کردم . مثلا موقع شنا به سختی میتونم تنفسم رو با حرکت تنظیم کنم (چون همزمان با تنفس باید حرکت رو انجام بدم). یا توی همین سالن باشگاه هم دقت کردم بیشتر موقعی میتونم تنفس راحت داشته باشم که در خفا باشه جوری که کسی تمرکزم رو به هم نزنه! به هر حال میخواستم ببینم آیا راه حل واقعی و تجربی از نظر شما وجود داره؟ آیا دارو یا قرصی پیشنهاد میکنید؟ آیا با ورزشهائی مثل یوگا که تمرین تمرکز دارند میشه مشکل رو حل کرد؟ آیا اصولا این قضیه میتونه به قلب آسیب بزنه و یا دریچه قلب رو گشاد کنه؟

خیلی ممنون میشم اگر بر حسب تجربه استادانه و علمی که دارید راهنمائی ای بفرمائید که مطمئننا کمک زیادی خوهد بود و پیشاپیش از زحمات شما کمال امتنان و تشکر رو دارم.

ad70
17-03-2010, 18:21
با سلام و خسته نباشید ؛ پستهای شما رو دنبال میکردم ، متوجه شدم که پاسخهای شما بسیار جامع و کامل و در عین حال دوستانه و دلسوزانه مطرح شده اند. از این بابت جدا قدردانی منو بپذیرید .

من 31 ساله هستم ، قد 180، وزن 84، دور کمر 91 و از لحاظ تیپ بدنی نمیدونم آیا جزو مزومورف یا اندومورف هستم ولی این طور بگم که سینه های نیمه سفت و تا حدودی نوک تیز دارم و مچ دست و پاهام نسبتا لاغرتر از اونچه که از جثه ام انتظار میره هستن . یه کوچولو زیر شکمی که ازش بیزارم ! و یه قضیه هم اینکه موقع نشستن شکمم یکی دو تا تا میخوره! (البته در کل با لباس از نظر اکثریت کاملا فیت به نظر میام ولی خودم چندان اعتقادی به این قضیه ندارم!) مدت 5 ماهیه که وارد دنیای فیتنس شده ام که در واقع هدف اصلیم محسوب میشه . منظورم اینه که هدفم درکل کم کردن چربیهای زائد بدنم و در عین حال پرورش عضلات بدنم به صورت همزمان ! هست تا حدی که عضلات شکمم رو حس کنم .( راستش به بدنسازی حرفه ای مثل یه سری که عمرشون رو تو این راه میذارن یا یه سری که فقط حجم زیاد میکنن به علاوه یه شکم فربه! زیاد علاقه ای ندارم . مطمئنم که متوجه منظورم هستید. ) به هر حال تو این مدت 5 ماه من تونستم بدون استفاده از قرص و مکمل، حسابی وزن و سایز کم کنم (وزنم از 96 به 84 رسیده و لباسها هم که دیگه حداقل 2 سایز بزرگن!) اما متاسفانه وزنم دیگه روی همین 84 قفل شده و دیگه تکون نمیخوره . مربیم اصرار دارن که از چربی سوز استفاده کنم و به قولی انگار فقط در این صورت میتونم از برنامه های غذائی و نظارت ایشون بهره مند بشم ! من راستش با تحقیق تو یه سری سایتهای فیتنس اروپائی – امریکائی و محک زدن وضعیت بی ام آی و بی ام آر خودم به این نتیجه رسیدم که تنها و یا حداقل چیزی که میتونه تا حدودی کمکم کنه (به راهنمائی ای بوکهای فیتنس که اصلا محیط تبلیغاتی ندارند) استفاده از پروتئین وی هستش. به همین خاطر ترجیح دادم نظر استادانه شما رو جویا بشم.

آیا با استفاده از 1 پیمانه پروتئین وی مخلوط شده با یه سری مخلفات مثل موز و شیر و شیره افرا و … (که به گفته کتاب Secrets for a Lean Body از Mike Geary نیاز کربوهیدرات – پروتئین به نسبت 2 به 1 بعد از تمرین رو پاسخ میده) و انجام حرکات هوازی به مدت 40 – 60 دقیقه در روز به همراه حرکات وزنه ای بازو و سرشانه و زیر بغل و پا و غیره و حرکات شکم مثل کرانچ ووو میشه امیدوار بود که بدون استفاده از چربی سوز نتیجه بگیرم؟

سوال دوم : آیا پروتئین وی شرکت اپتیموم نوتریشن خوبه؟ آیا اصلی و تقلبی داره؟ آیا قیمت 65000 برای قوطی 5 پوندیش مناسبه یا باید ارزونتر باشه؟ (البته قیمتش توی سایتهای شاپینگ خارجی حدود 45 دلاره و تو سایتهای خرید ایرانی قیمت خورده 85000 !) این 65000 که عرض کردم رو از مکمل فروشی پرسیدم که به صورت قاچاق محصول رو وارد میکنند. آیا این تفاوت قیمت نشون دهنده کیفیت بد و خوب محصوله یا باز طبق معمول قیمت تعین شده توسط واسطه هائی است مثل شرکتهای ثبت شده ای که به اصطلاح وارد کننده انحصاری هستند و فقط بابت تائید محصول و رواج تفکر "تائید شده توسط وزارت بهداشت" اون هم برای محصول امریکائی!!! حدود 40 درصد قیمت رو افزایش میدن؟ آیا شما برند دیگه ای از این پروتئین پیشنهاد میکنید؟ مثل VP2 و ...

سوال سوم : اگر امکان داره میخواستم با توجه به شرایط بنده و در نظر گرفتن دیسک خفیفی که دارم یک برنامه ورزشی – تغذیه ای به من بدید. (به دلیل همین مشکل دیسک کمر یک سری حرکات مثل دراز نشست و یه سری حرکات ایستاده به علاوه حرکت زیر بغل قایقی که 15 روز مارو راهی فیزیوتراپی کرد رو نمیتونم انجام بدم. در عوض مثلا برای حرکات شکم بیشتر حرکاتی که ایروبیک کارا پیشنهاد میکنند مثل کرانج و .. رو انجام میدم که بدم نبوده.)

سوال چهارم : میشه فقط به صورت خلاصه بفرمائید که آیا فعالیت جنسی تاثیر مثبت یا منفی روی فعالیتهای بدنسازی و احیانا کیفیت و دوام پیشرفت عضلات دارد یا خیر؟ آیا برنامه خاصی که زمانبندی درستی رو لحاظ کنه در این خصوص وجود داره؟

سوال آخر : مشکلی که دائما تو باشگاه واسم پیش میاد مشکل تنفسه! میل زیادی به خمیازه پیدا میکنم و به سختی میتونم نفس عمیق بکشم. البته اینم بگم که دم و بازدم رو رعایت میکنم و کلا از تئوری تنفس تو ورزش بی اطلاع نیستم ولی هنوز مشکل به قوت خود باقیست. خیلی در این خصوص مطالعه کردم . توی بیشتر سایتهای غیر ایرانی به مشکل اضطراب یا Anxiety و عدم تمرکزاشاره کردن. من خودم بیشتر اضطراب رو به صورتهای دیگه ای تو ورزش حس کردم . مثلا موقع شنا به سختی میتونم تنفسم رو با حرکت تنظیم کنم (چون همزمان با تنفس باید حرکت رو انجام بدم). یا توی همین سالن باشگاه هم دقت کردم بیشتر موقعی میتونم تنفس راحت داشته باشم که در خفا باشه جوری که کسی تمرکزم رو به هم نزنه! به هر حال میخواستم ببینم آیا راه حل واقعی و تجربی از نظر شما وجود داره؟ آیا دارو یا قرصی پیشنهاد میکنید؟ آیا با ورزشهائی مثل یوگا که تمرین تمرکز دارند میشه مشکل رو حل کرد؟ آیا اصولا این قضیه میتونه به قلب آسیب بزنه و یا دریچه قلب رو گشاد کنه؟

خیلی ممنون میشم اگر بر حسب تجربه استادانه و علمی که دارید راهنمائی ای بفرمائید که مطمئننا کمک زیادی خوهد بود و پیشاپیش از زحمات شما کمال امتنان و تشکر رو دارم.

دوست عزیز

موراد فوق را که بیان کردید شما چربی سفت شده دارید یعنی حیطه رشد این چربی بیشتر در نوک سینه ها و در لایه دومی شکم میباشد که با تعداد ست معین میتوانید این چربی را از بین ببرید

میتوانید یک تا دو پیمانه مصرف کنید یک نکته دیگر اگر بتوانید ورزش ایروبیک نیز ادامه دهید و درکنار بدن سازی ایروبیک را انجام دهید نتیجه بهتری خواهید گرفت

محصولات وی اگر دارای هولوگرام و تاریخ تولید و انقضای مصرف در زیر جعبه باشد مشکلی نداردبنده تا به حال از این نوع مکمل با این مارک جوابگویی خوبی گرفتم و به شما نیز پیشنهاد میکنم همین مکمل را مصرف کنید در مورد قیمت نیز یک محصول در هر مغازه قیمت مختلفی دارد سعی کنید از یک مارک معروف با قیمتی مناسب استفاده کنید

دوست عزیز سوال و مشکلات این بخش شما با حرکات ایروبیک به خوبی خوب حل میشود
در مورد برنامه غذایی نیز با توجه فیزیک بدنی که از خود بیان کردید شما بهتر است به مصرف کبروهیدرات و پروتئینهاروی اورید مانند سفیده تخم مرغ سینه مرغ ماهی موز مواد معدنی مانند بادام زمین و هندی و انواع مغزی جات

موردی ندارد اگر به صورت حرفه ای ورزش میکنید به خصوص ورزشکارانی که ورزش را در زمان رژیم و دوره انجام میدهند مدتی این روند را به تعویض میاندازند. در مورد شما نیز سعی کنید با تاخیر این روند را ادامه دهید

شما مشکل ریوی دارید نه مشکلی که حاد باشد شما شش کوچکی دارید و باید کمی ورزش هوازی انجام دهید مانند شنا دو و کوهنوردی قبل از تمرین نیز دو یا سه دور دور محیط باشگاه را بدوید

hamidgol
28-03-2010, 13:03
سلام عرض ميکنم خدمت ad70 عزيز و سال نو رو هم تبريک ميگم
حدود دو سال ميشه که بدن سازي کار ميکنم وزنم از 74 به 86 رسيده البته بعد از دو دوره حجمي که رفتم
دوره اول با استفاده از کراتين و گلوتامين و آمينو شروع کردم که حدود 7-10 کيلو افزايش وزن داشتم و دوره دومم رو باز از اين سه مکمل به همراه يک مکمل پروتئيني که فقط وزنش 1.800 کيلو بود شروع کردم که متاسفانه فقط 3-4 کيلو افزايش وزن داشتم که اين دوره حجمم تا اواخر بهمن ادامه داشت که اصلآ راضي کننده نبود چون بعد از شروع اين دوره از دو ماه اول ديگه هيچ افزايش وزني نداشتم و کاملآ بدنم ايست کرد.
ميخوام سومين دوره حجم رو اوائل ارديبهشت شروع کنم که يه مکمل پروتئيني whey max که تو 34گرم حاوي 24 گرم پروتئين هست و از شرکت pvl. و يک مکمل ZMA که بصورت قرص هست و تهيه کردم. ولي ديگه نميخوام از آمينو و کراتين استفاده کنم استفاده کنم.
ميخواستم نظر شمارو در مورد دوره هاي قبليم بدونم.
و اينکه در دوره اي که ميخوام شروع کنم بجاي کراتين چي مصرف کنم؟
چون احساس ميکنم ديگه به من جواب نميده و ممکنه به کليه هام آسيب بزنه

SaMaM ASREJAVAN
28-03-2010, 13:20
سلام خدمت شما دوست عزیز

من حدودا یک سال پیش بدنسازی رو شروع کردم و بعد از سه ماه کراتین ساندیسی با پروتیین که مارکش رو نمیدونم و قرص مولتی فروت استفاده کردم که وزنم از 59 به 64 افزایش پیدا کرد و حدود 4 ماه بعد از این دوره دوباره کراتین ساندیسی و پروتیین xxl با وزن 3.70 استفاده کردم و وزنم به 68 رسید اما بعد از 15 روز از تمام شدن دوره آخر معده درد عجیبی گرفتم و تا 2 روز در بیمارستان بستری بودم و بدنم دوباره به وزن 64 کاهش پیدا کرد .... اولا میخوام بدونم که این معده درد که هنوزم دردش همراه من هست از این پروتیین بوده ؟ الان بدنم به شدت افت کرده آیا اگه دوباره باشگاه رو شروع کنم از لحاظ حجمی دوباره میتونم به زمانی برسم که وزنم 68 کیلو بوده ( چون خودم میدونم که دیگه وزنم افزایش پیدا نمیکنه ! )
اگه زحمتی نیست به این سوالات جواب بدید چون سوال های دیگه ایی هم دارم ! :114:
در ضمن من بیست سالمه

ad70
29-03-2010, 16:42
سلام عرض ميکنم خدمت ad70 عزيز و سال نو رو هم تبريک ميگم
حدود دو سال ميشه که بدن سازي کار ميکنم وزنم از 74 به 86 رسيده البته بعد از دو دوره حجمي که رفتم
دوره اول با استفاده از کراتين و گلوتامين و آمينو شروع کردم که حدود 7-10 کيلو افزايش وزن داشتم و دوره دومم رو باز از اين سه مکمل به همراه يک مکمل پروتئيني که فقط وزنش 1.800 کيلو بود شروع کردم که متاسفانه فقط 3-4 کيلو افزايش وزن داشتم که اين دوره حجمم تا اواخر بهمن ادامه داشت که اصلآ راضي کننده نبود چون بعد از شروع اين دوره از دو ماه اول ديگه هيچ افزايش وزني نداشتم و کاملآ بدنم ايست کرد.
ميخوام سومين دوره حجم رو اوائل ارديبهشت شروع کنم که يه مکمل پروتئيني whey max که تو 34گرم حاوي 24 گرم پروتئين هست و از شرکت pvl. و يک مکمل ZMA که بصورت قرص هست و تهيه کردم. ولي ديگه نميخوام از آمينو و کراتين استفاده کنم استفاده کنم.
ميخواستم نظر شمارو در مورد دوره هاي قبليم بدونم.
و اينکه در دوره اي که ميخوام شروع کنم بجاي کراتين چي مصرف کنم؟
چون احساس ميکنم ديگه به من جواب نميده و ممکنه به کليه هام آسيب بزنه

دوست عزیز

مصرف کراتین را بنده در دو دوره پیشنهاد میکنم نه بیشتر

دوره های قبلی که شما به کار بردید موردی ندارد فقط باید درصد کربوهیدرات را برای بالا بردن وزن خود بیشتر به کار میبردید

یک دوره شما استراحت کراتین به خود دهید و در دوره سوم استفاده کنید

برای دوره جدید نیز اگر میخواهید حجم عظله خود را بالا ببرید مکمی pvc که در بازار موجود میباشد دارای مکمله پروتئین و کربو میباشد که در بسته های چهار کیلویی موجود میباشد

ad70
29-03-2010, 16:48
سلام خدمت شما دوست عزیز

من حدودا یک سال پیش بدنسازی رو شروع کردم و بعد از سه ماه کراتین ساندیسی با پروتیین که مارکش رو نمیدونم و قرص مولتی فروت استفاده کردم که وزنم از 59 به 64 افزایش پیدا کرد و حدود 4 ماه بعد از این دوره دوباره کراتین ساندیسی و پروتیین xxl با وزن 3.70 استفاده کردم و وزنم به 68 رسید اما بعد از 15 روز از تمام شدن دوره آخر معده درد عجیبی گرفتم و تا 2 روز در بیمارستان بستری بودم و بدنم دوباره به وزن 64 کاهش پیدا کرد .... اولا میخوام بدونم که این معده درد که هنوزم دردش همراه من هست از این پروتیین بوده ؟ الان بدنم به شدت افت کرده آیا اگه دوباره باشگاه رو شروع کنم از لحاظ حجمی دوباره میتونم به زمانی برسم که وزنم 68 کیلو بوده ( چون خودم میدونم که دیگه وزنم افزایش پیدا نمیکنه ! )
اگه زحمتی نیست به این سوالات جواب بدید چون سوال های دیگه ایی هم دارم ! :114:
در ضمن من بیست سالمه

دوست عزیز

اکثر کسانی که کراتین از نوع ساندیسی استفاده میکنند به این مشکل دچار میشوند و بیشتر به علت ناسازگاری با اسید معده میباشد

شما نوع کراتین را قید نکردید تا بنده بتوانم شما را راهنمایی کنم

موردی در ادامه فعالیت شما دیده نمیشود ابتدا به مدت چند هفته تمرین سبک خود را انجام دهید سپس میتواند در صورت توان دوره مکمله خود را پی بگیرید

SaMaM ASREJAVAN
30-03-2010, 08:42
دوست عزیز

اکثر کسانی که کراتین از نوع ساندیسی استفاده میکنند به این مشکل دچار میشوند و بیشتر به علت ناسازگاری با اسید معده میباشد

شما نوع کراتین را قید نکردید تا بنده بتوانم شما را راهنمایی کنم

موردی در ادامه فعالیت شما دیده نمیشود ابتدا به مدت چند هفته تمرین سبک خود را انجام دهید سپس میتواند در صورت توان دوره مکمله خود را پی بگیرید

متاسفانه دو دوره هم از همین نوع کراتین که اسمش رو نمیدونم استفاده کردم که بدجوری پشیمونم .... الان برای بهتر شدن دل درد و معده دردم شما چه پیشنهادی دارید ؟
بعد از عید دوباره بدنسازی رو شروع میکنم بنظرت از مکملی استفاده کنم یا فعلا دست نگه دارم ؟ برای توپول شدن صورت چیزی پیشنهاد میکنید که کمترین عوارض را داشته باشد ؟

ad70
30-03-2010, 19:43
متاسفانه دو دوره هم از همین نوع کراتین که اسمش رو نمیدونم استفاده کردم که بدجوری پشیمونم .... الان برای بهتر شدن دل درد و معده دردم شما چه پیشنهادی دارید ؟
بعد از عید دوباره بدنسازی رو شروع میکنم بنظرت از مکملی استفاده کنم یا فعلا دست نگه دارم ؟ برای توپول شدن صورت چیزی پیشنهاد میکنید که کمترین عوارض را داشته باشد ؟

دوست عزیز

اگر مشکل معده شما همچنان پا برجاست بهتر است که دیگه هیچ مکملی را مصرف نکنید تا بهبودی کامل

برای توپول شدن صورت نیز راه کار فعلا مصرف هورمونهای خوراکی هست که به علت عوارض بنده پیشنهاد نمیکنم

arubarzann
30-03-2010, 20:43
با درود و تبریک سال نو
من این سئوال را در قسمت پزشکی هم پرسیدم ولی در مورد آفرودیت اطلاعاتی نبود ظاهرن.
میخواستم بدونم مصرف قرص آفردویت همراه با فیناستراید1% اشکالی داره؟

با سپاس

ad70
30-03-2010, 20:48
با درود و تبریک سال نو
من این سئوال را در قسمت پزشکی هم پرسیدم ولی در مورد آفرودیت اطلاعاتی نبود ظاهرن.
میخواستم بدونم مصرف قرص آفردویت همراه با فیناستراید1% اشکالی داره؟

با سپاس

دوست عزیز

قرص افردویت برای درمان مردان استفاده میشود و مصرف همزمان ان برای شما مشکل ساز میشود

بهتر است یکی از این دو قرص را که در درجه اول برای شما همه هست را استفاده کنید

Black Sat
01-04-2010, 00:20
آقا شرمنده من تو اون يكي تاپك مطرح كردم ولس ظاهرا مرتبط با اونجا نبوده:
لطفا در مورد فيتنس و حركات و تمرينات اون بيشتر توضيح بدين و ايا در اين روش عضلات بازو وسينه هم سفت و محكم ميشه؟
سوال ديگه اينكه اگه بعد يه مدت بدن سازي يا فيتنس رو قطع كنيم باعث شكم آوردن يا بدريخت شدن عضلات ميشه؟

hamidgol
10-04-2010, 11:44
سلام و خسته نباشيد
آيا راهي براي مصرف قرص ديانابول وجود دارد که عوارضش را به حداقل رساند(منظورم مصرف آن بطور علمي است)
آگه هست لطفآ راهنمايي کنيد و نظر کلي شمارو در مورد اين قرص ميخواستم.
ممنون

ad70
10-04-2010, 18:00
سلام و خسته نباشيد
آيا راهي براي مصرف قرص ديانابول وجود دارد که عوارضش را به حداقل رساند(منظورم مصرف آن بطور علمي است)
آگه هست لطفآ راهنمايي کنيد و نظر کلي شمارو در مورد اين قرص ميخواستم.
ممنون

دوست عزیز

دیانابول چون از خانواده تستسترونها میباشد و یک نوع دوپینگ محسوب میشو به طبع ان نیز ضررات خاص خود را دارد

شما اگر میخواهید ظررات ان را به حد اقل برسانید دز مصرفی ان را باید به حداقل برسانید

eurosport
10-04-2010, 23:28
سلام
من 20 سالمه و 74 کیلوام و 180 سانتی متر هستم میخواهم هر چه زود تر وزنم را تا 85 افزایش بدم در صورتی که بدنم بیاد تو فرم در ضمن 3 جلسه است که به باشگاه بدنسازی میروم
لطفاً یک برنامه غذایی مناسب برای من بدین
منتظرم...
با تشکر فراوان

ad70
11-04-2010, 19:53
سلام
من 20 سالمه و 74 کیلوام و 180 سانتی متر هستم میخواهم هر چه زود تر وزنم را تا 85 افزایش بدم در صورتی که بدنم بیاد تو فرم در ضمن 3 جلسه است که به باشگاه بدنسازی میروم
لطفاً یک برنامه غذایی مناسب برای من بدین
منتظرم...
با تشکر فراوان

اصول برنامه غذایی سالم (http://www.asrejavaan.com/showthread.php?t=411816)

hamidgol
04-05-2010, 12:23
با سلام خدمت ad70 عزيز
من بازو و سرشانه هاي خوبي دارم .عضلات پشتمم نسبتآ خوب و راضي هستم.
ولي مشکل اينجاست که سينه هاي کوچکتري نسبت به عضلات ديگه دارم بطوري که همه اينو به من ميگن و کاملآ مشخصه.
ميخواستم که منو راهنمايي کنيد در خصوص برنامه تمريني و همينطور آيا مکملي براي رشد بهتر سينه وجود داره که راحت گيرش آورد؟
برنامه تمريني سينه که مربيم داده:
پرس بالا سينه هالتر+پرس بالا سينه دمبل 12*3
پرس سينه هالتر 12.9.8.7
قفسه سينه+شنا سوئدي 7*4
فلاپ 12*3
پلاور 9*4
پارالل 12*3
وزنم : 85 قد: 1.80 و حدود دو ساله که تمرين ميکنم و الانم از مکمل پروتئيني whey max از شرکت pvl به همراه گلوتامين استفاده ميکنم.
ممنون.

ad70
04-05-2010, 19:59
با سلام خدمت ad70 عزيز
من بازو و سرشانه هاي خوبي دارم .عضلات پشتمم نسبتآ خوب و راضي هستم.
ولي مشکل اينجاست که سينه هاي کوچکتري نسبت به عضلات ديگه دارم بطوري که همه اينو به من ميگن و کاملآ مشخصه.
ميخواستم که منو راهنمايي کنيد در خصوص برنامه تمريني و همينطور آيا مکملي براي رشد بهتر سينه وجود داره که راحت گيرش آورد؟
برنامه تمريني سينه که مربيم داده:
پرس بالا سينه هالتر+پرس بالا سينه دمبل 12*3
پرس سينه هالتر 12.9.8.7
قفسه سينه+شنا سوئدي 7*4
فلاپ 12*3
پلاور 9*4
پارالل 12*3
وزنم : 85 قد: 1.80 و حدود دو ساله که تمرين ميکنم و الانم از مکمل پروتئيني whey max از شرکت pvl به همراه گلوتامين استفاده ميکنم.
ممنون.

دوست عزیز

هیچ مکملی برای افزایش رشد سینه وجود ندارد و به شما نیز پیشنهاد نمیشود

برنامه تمرینی خوبی برای عظلات سینه توسط مربی به شما تجویز شده است

اگر بتوانید در هفته دو جلسه را به سینه خود اختصاص دهید نتیجه خوبی خواهید گرفت

از مکمل نیز استفاده کنید که به روی اوردن و حجم دهی عظلات شما کمک میکند